Spre 200 de buc cu tot cu tavan, dar pentru un calcul exact trebuie toate dimensiunile camerei si zonele excluse (geam, usa, calorifer samd).
Aproape 200 buc 50x50 sau 800 de 25x25. Ai nevoie de 4 buc de 25x25 ca sa acopere suprafata unei placi de 50x50.
Ca sa iti si explic calculul, 12 mp inseamna cam 3.5x3.5, adica 14 metri liniari de perete. Standardul de inaltime pentru o locuință este 2.5, deci vei avea 14x2.5 =35 mp de perete. Mai ai 12 mp de tavan, de in total 47 mp de acoperit, pentru fiecare metru patrat fiind necesare 4 placi. Deci 4x47= 188 plăci.
Asa cum am zis, trebuie tinut insa cont de geamuri si usi pe de o parte, precum si de pierderi, pe de alta parte.
Trebuie aproximativ 100 bucati de 05x05 m, asta daca inaltimea camerei este undeva la 2.5 m si daca acoperi si usa si ferestre.
Daca nu acoperi usa si nici fereastra, atunci e nenvoie de mai putin, dar depinde si inaltimea camerei, care nu o poti deduce doar din suprafata.
Bineinteles ca uni bureti o sa fie taiati, banui camera aia nu are lungimea sau latimea numar intreg, sa spui ca or sa mearga bucatile alea exact.
Gata ai trecut de la masina la muzica, e bun, in fiecare zi faci cate ceva, om gospodar bv tie, e naspa ca le faci doar virtual pe toate dar e bun si asa, macar ai intentie, stii cum se spune, intentia conteaza
Adică pentru cine, nu am zis că fac muzică pentru cineva, e doar pasiunea mea
https://youtu.be/F6YXvNJOf0Q?si=y61GO-aCkhXeHnJE