Salut!
Din punct de vedere... religios, ma gandesc ca putin este, avand in vedere ca faci efort fizic, o treaba, sa zicem asa. Insa, nu cred ca ar trebui sa fie problema, daca nu faci nu stiu ce treaba, doar le pui si gata
Craciun fericit!
Nu are nimic, in cazul meu - nu detin brad de craciun, pentru ca nu mi se pare mare lucru. S-au schimbat vremurile traditiei.
Nu sunt religioasă oricum, dar cum presupun că tu ești având în vedere întrebarea:
Chiar crezi că o divinitate atotputernică și atotștiutoare, care conform credinței voastre a creat tot ce există, n-are nimic mai bun de făcut decât să te judece dacă pui instalații de Crăciun?
Presupunând că divinitatea asta nu e idioată (iar cineva care a creat tot nu ar trebui să fie), n-ar trebui să fie problemă nici dacă speli/faci curat în zi de sărbătoare, dar deja e un subiect foarte sensibil pentru unii.
Cert e că sunt sigură că nu se supără nimeni (bărbosul included) dacă pui niște instalații.
Dumnezeu o să vină și o să-i ia uneltele din mână iar pe tine te va trimite direct în infern 30 de zile ori muncă în folosul eternității două săptămâni (mături pe la poarta raiului) pentru ce ai zis.
Nu, ce legătură are religia cu instalațiile de Crăciun? Instalațiile sunt create de oameni pentru decor.
Ah, nu. În infern nu mă trimite că știe prea bine că eu și Lucifer suntem buddies, iar să-mi dea o mătură în mână ar fi prea riscant. I am a witch, didn't you know that?
" I am a witch, didn't you know that? " Fă o vrajă să îmi meargă și mie lucrurile mai bine în anul următor și te răsplătesc eu cumva
Hmmm, aștept anul viitor pe vremea asta să văd cu ce răsplată vii dacă îți va fi mers mai bine.