| Moni_Moni_Si_Dani_1980 a întrebat:

Saut TPU, daca sunt meseriasi sau cunoscatori ale tamplariei de lemn.
De curand m-am apucat de tamplarie si am de facut rame de geam de la 0 din dupali dimensionat slefuit, cu frezari in interior, 2 canale, semirotund pe partea sticlei, pe exteriorul ramei o frazare cu canal semirotind, pe invers un fel de canal,profil lacrimar,sistem de inchidere cu maner si tija balamale, sticla, grund, vopsea, profil colt 90° din tabla zincata 1mm pe exteriorul ramei, montaj, sipca de limitare (geam dublu). EU ASA II ZIC cu 4 canale semirotunde plus cateva detalii partea de ext, cam asa arata aproximativ (https://www.google.com/......ps?/search
Care ar fi un pret aproximativ cu toate materialele incluse in afara de lemn si transport? Daca conteaza dim (110x 60).
Mai sunt si single nu doar duble.

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Materialele tu stii cu cit le cuperi, tu trebuie sa stii cit le vinzi, sa iti ramana si tie din pretul acelor materiale.
La pret bagi si daca ai fost dupa ele, ce se baga timp, benzina, masina etc.

Manopera, aia trebuie sa gasesti meseriasi care fac asta si sa intrebi.Mai bagi curent, locu unde desfasori aceasta activitate, daca e loc inchiriat, daca ai firma etc.

Tu nu ai spus nimic de toate astea. Teai apucat de meserie, dar fara sa te informezi laughing aia e bun. Poti cauta si tu pe net, cit costa o usa, fereastra ceva gen cum faci si tu, vezi ce pret au aia, bagi si tu apoi la fel, sau ceva mai mic pretu, sa vinzi mai rapid.

Dar cum spun, preturile difera fctie de cine le face, daca le face o firma, daca le face unu in spatele casei la el acasa, etc.

| Moni_Moni_Si_Dani_1980 explică (pentru relian):

Ma interesa manopera nu materiale unde cine si cum doar manopera pentru munca depusa inca nu m-am apucat intenționez

| relian a răspuns (pentru Moni_Moni_Si_Dani_1980):

Aia da, trebuie sa intrebi alti oameni care se ocupa cu asa ceva.Bga si tu pe google, usi si ferestre confectionate din lemn acasa, sau ceva genul asta, si vezi ce iti arata. Apoi suni omu si intrebi, spui ca si tu vrei sa faci si cit ar trebuie sa iei pentru manopera.