Cel mai bine dai o fuga in zona si vb direct cu oamenii pe acolo.mai si negociezi.De curiozitate. ce vrei sa cultivi?
Am gasit azi la Poiana de Sus, dupa Lehliu. Am intrebat, este ceva pe acolo, dar nici ei nu stiau si a ramas sa stabileasca un pret saptamana asta.
No God, tocmai vin de acolo, nu stiu nici ei. Imi este sa nu se arunce numai ca au vazut numar de Bucuresti. Vreau sa iau vreo 4 Hectare si sa cultiv plante medicinale. Da de la anul bineanteles.
Aiurea@moiadaniela, taranu nu cred ca vrea o mana de galbele de la mine. Acum lumea are nevoie de bani ca de aia nici nu mai cultiva.
Multumesc @csintalan. Esti dragut, dar tu nu ai nici un hectar de pamant, nu-i asa?
Pai depinde... in general se inchiriaza la schimb pe produse si asta e la mica intelegere.
Tebuie sa fii mai precisa, sa indici o localitate ceva caci preturile sunt diverse in functie de zona.
Cred ca mai bine pui cateva anunturi ca vrei sa iei 4 Ha in arenda in DB. SI VEZI CE OFERTE SE FAC.
Precis ca pentru o blonda superba, va fi mai ieftin, eu personal tie ti-as acorda si un bonus.
95marius007 întreabă: