| AnonimMareMareMare a întrebat:

Un link de la un spray de gandaci BUN cineva? Am dat cu o gramada de chestii, nu au disparut. Habar nu am care este bun si care sunt pacaleli pe net.

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Îți recomand K2000. Nu miroase, nu afectează animalele din casă sau persoane. Dai pe la colțuri, chiar și pe ei dacă îi vezi, iar ei vor duce la cuib și nu o să mai știi de ei. L-am descoperit după ce am testat "n" produse lăudate. L-am găsit la Auchan, poți întreba oriunde de el. Cred că e de la Sano. Toate produsele de la Sano sunt super!

10 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Aroxol.
Cauta varianta netoxica. Nu trebuie sa dai cu spray si sa pleci din camera, ci sa aplici pe zonele unde sunt sau vin gandaci. Vor consuma din acea spuma si ii vei gasi cu burta in sus.
Problema trebuie rezolvata de la sursa. Daca vin continuu, trebuie sa verifici pe unde vin si de ce apar la tine. happy

| AnonimMareMareMare explică (pentru IsabelaIssa):

Au disparut repede? Cate utilizari au trebuit pana nu ai mai dat de ei?

| IsabelaIssa a răspuns (pentru AnonimMareMareMare):

În câteva zile deja nu mai știi de ei. Uiți că au fost acolo. Acționează destul de rapid, dacă dai direct pe el poate să moară pe loc, să nu mai ajungă la cuib, dar e bine să ajungă. Și trebuie să dai și pe urmă, preventiv, că poate mai vin de la vecini, canalizare etc. Când îți mai aduci aminte mai dai.

Ok, o sa-l incerc si pe asta, desi nu am incercat alte o mie laughing Daca intr-adevar va merge, vin si iti fac statuie.

Merge 100/1000! Acolo unde stăteam era o bătrână lângă noi și mirosea îngrozitor de la ea, și era plin de gândaci. Mă trezeam noaptea cu ei pe mine, sau deschideam ușa de la baie și îmi cădeau pe mână, era horror. Am dat cu spray-uri și tot ce am găsit, nor alb am facut în casă. Îi deranja doar, si de sub mobilă ieșeau pe pereți ca în filmele de groază dar tot nu mureau. Am întrebat pe site-uri, am citit forumuri, nimic! Până am descoperit k2000 din greșeală, si îl am și acum în casă, chiar dacă nu mai stăm acolo, poate merge și pentru furnici, paienjeni și altele. De statuie nu am nevoie, că e doar un suport pentru a face câinii pipi. Haha! Mă bucur dacă te-am putut ajuta!

Tocmai ce mi l-am comandat, trebuie sa imi ajunga zilele astea. Am vazut niste review-uri la el pe diferite site-uri cum ca ar fi un insecticid prost, dar ma bazez pe povestea ta. Am deja 2 pest repeller dinalea bagate in priza, dar tot mai apare cate unul, doi, o data la cateva zile. Dupa ce o sa il aplic, o sa iti dau mesaj sa iti spun daca chiar a mers laughing Mersi!

Da, chiar te rog să îmi scrii dacă a mers. Eu nu cred în eficienta pest repeller căci doar păreri negative am auzit. Poate cine a scris că e prost, se așteaptă să moară pe loc cum ating de soluție dar fac așa doar dacă dai direct pe ei. Altfel, ei trebuie să ia pe picioare și să ducă la cuib și așa nu e nevoie să vânezi câte unul cum apare. Și trebuie dat și preventiv după ce scapi de ei, ca să nu vină de la vecini. Baftă!

Ideea e ca nu sunt sigur daca ei au cuib sau nu, scara blocului meu e plina de gandaci. Noaptea, pe peretii blocului sunt numai gandaci, deci ma gandesc ca intra de pe afara, ori din canalizari, habar nu am, nu sunt sigur ca au cuib la mine, dar sa simta ca am dat cu acea solutie si sa evite.

Poate faci o faptă bună și dai pe acolo. Te ajuți și pe tine dar și pe alții.

Întrebări similare