anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde dispar lucrurile atunci când dispar?
De exemplu de 2 ore îmi tot caut ochelarii laughing
Dar aș vrea să știu la voi care au fost cele mai ciudate locuri unde ați găsit un obiect pe care îl căutați!?
( de exemplu eu lucrez cu piese mici de laptop-uri imprimante ceasornicărie și cu cât sunt mai unicat și mai impoatante cu atât șansele să nu mai fie găsite niciodată dacă le scap jos sunt mai mari )
Ieri căutam un papuc al unui prieten care locuiește cu mine in aceiași vilă și după ce am scos absolut toate lucrurile din camera mea mi-am dat seama că se afla între cele două perne pe care dormisem laughing Cel mai ciudat loc în care nu aș fi căutat vreo dată un papuc de catifea.

8 răspunsuri:
| BlackPixel a răspuns:

Salut!
Ti s-a intamplat vreo data sa cauti ceva ore in sir, iar la final sa realizezi ca acel obiect il aveai in mana? Eu asa am facut cu telefonul...

| zilog a răspuns (pentru BlackPixel):

Da mi-s-a întâmplat.o dată sau de două ori în viață să caut ochelarii pentru că eran ne mulțumit de cât de prost vedeam șî îmi doream să văd mai bine.
ȘI ÎN REALITATE SĂ DESCOPĂR CĂ ÎI AM LA OCHI!

Am mai văzut-o si pe bunica mea intr-o zi că își căuta ochelarii și îi avea la ochi,
Am mai văzut și prieteni unul care repară imprimante și altul care este pictor că îșî căutau ochelarii și în realitate îî aveau la ochi happy

Mama mea avea un magazin prin anul 1993 și a pierdut atunci o sumă mare de bani în monezi de 5 lei dinăia de aluminiu și i-am găsit acum de curaând, nu mai sunt buni s-a sters scrisul de pe majoritatea.

| zilog a răspuns:

într-un final am găsit ochelarii erau intre un dulap șî perete nu imi pot imagina cum ar fi putut ajunge acolo happy

| darrio2007 a răspuns:

Si eu mi-am cautat ochelarii vreo jumatate de oră. Apoi mi-am dat seama ca nu port ochelari.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia lentile de contact
Din cauza ca tot pierzi ochelari probabil vezi rau
Cine stie daca nu ai luat ochelari altuia si nu sunt bune lentilele

| DarthNiger a răspuns:

Eu pierd multe lucruri fiindca uit unde le pun, insa nu am vreun moment mai special, dar s-a intamplat unui prieten sa isi caute ochelarii insa nu a realizat ca ii purta si de aceea nu ii gasea, pana cand i-am spus eu

| Aideplantamea a răspuns:

Într-o zi făceam o ciorbă de legume și am pierdut un morcov și mi-am adus aminte că îl aveam introdus in anul.l meu

| cristi202 a răspuns:

Pregatit de plecare, grabit, spre servici, imi căutam căciula. Nu puteam pleca fara ea. Devenisem nervos ca timpul trecea si nu stiam pe unde e. Apoi s-a aprins "beculetul" si am realizat ca o aveam pe cap. ☺☺☺