| MoonWolf a întrebat:

URGENT OK,deci eu sunt cam,,bufnita de naopte" in timp ce stateam la pc am vazut o insecta cu corpu' unui viespe,neagra,cu aripi, dar fara ac.am omorat-o,bun dupa un timp,a tot cazut, praf pe birou,m-am speriat,dar dupa am luat lanterna si am vazut sus cum o insecta face o gaura in tavan...WTF mi-am zis,a picat si am omorat-o dar m-am speriat,era neagra cu dungi visini,cu aripi,cu o piele mai tare, si mda.Acum e plin de praf pe birou' meu.Ce naiba era? A si tin sa mentrionez,ca eu stau in oras,dar la casa,si am si un pod,si tavanul meu e cam,,rustic/' as putea spune,dar ce naiba a fost aia, si cum pot scapa? Daca nu eram treaz in timp ce dormeam Insectele alea puteau....sa imi intre in:nas sau ureche,ori sa depuna,oua,ma bucur ca am ramas treaz, dar oricum ce au fost? Funda celui cu cel mai argumentat sau bun raspuns

Răspuns Câştigător
| Tufeanu_Razvan_1998 a răspuns:

Ei bine ca si cunoscator al paranormalului de la ora 3 pana al ora 4 recomand sa stai sub patura la tv daca nu vreo sa ai astfel de interventii cu "paranormalul" Si daca nu vrei poarta-te normal adioca pot spune ca poti vedea lucruri bizare si daca simti ca esti mai slab de inger evita ora asta Ce a fost "chestia" aia care te-a vizitat poate era o simpla insecta o radasca o lacusat mai mare un fluture de noapte un pui de liliac putea fi doar o simpla insecta dar era ora 3 si acum nu imi bat joc nu incerc sa te sperii poate o sa ma crezi vreun ciudat dar pot spune ca ala era un semn ce iti arata nu stiu dar lucrul asta poate deveni frecvent o insecta e mai nimic mie mi s-a aprins televizorul asta seara in timp ce cautam telecomanda si la televizor era un tip care isi cauta telecomanda si a gasit-o sub pat cvulmea si a mea era tot acolo dar cand simti ca "raul orei 3 te incolteste recomand sa pocnesti diun degete repet nu imi bat joc de tine asa ti al distanta spiritele rele mna si inca un lucru trateaza cu respect mai orice si nu vei mai avea astfel de probleme Vreau sa zic ca nu mai e doar un simplu gandac pe care l-ai omorat daca era ora 3 putea fi cam orice poate crezi ca e cam sf ce iti zic si nu te condamn dar inca un lucru ac sa stii demonii pot lua orice forma animalica si zic sa te gandesti mai bine la ce a facut poate vrea sa iti zica ceva sa te atentioneze de ceva daca ai avut ceva vis ciudat in ultimul timp as imi zici

20 răspunsuri:
| Tufeanu_Razvan_1998 a răspuns:

Cel mai probabil a fost un taune taunii sunt mai marii ca o albine negrii cu dungi rosii visini si daca te musca te doare enorm sper ca nu te-a muscat si pentru faza cu tavanu probabil a ramas blocat in casa si instinctiv a vrut sa zoare si tavanul il oprea si Nu nu puteau as iti intre in nas urechi gura etc nici o insecta nu cred ca prefera un spatiu asa ingust ca nasul\urechile si asaumed gura Dar 7 oameni mor pe an in amerchica din cauza ca au inghitit paienjeni big grin

| MoonWolf explică (pentru Tufeanu_Razvan_1998):

Mersi de raspuns,dar,nu era un taun,era mai mic...
Si zbura amenintator ca si cum imi putea citi mintea intr-un fel,dintr-o data,m-am enervat foarte tare,dar nu am aratat-o prin semne,iar el a fugit,nu ma mai atacat si a zburat direct pe perete si s-a lovit,si l-am omorat,iar celalalt, era tare, nu il puteam zdrobi, si si cand l-am zdrobit, inca misca.

| Tufeanu_Razvan_1998 a răspuns (pentru MoonWolf):

Ce ma... zbura amenintator... iti citea mintea unde traiesti tu dragul meu?

Frate,faceam o iluzie la ce facea insecta aia, imi urmarea miscarie, statea direct in fata mea.Si respingea ostalitate,mi sa mai intamplat la cateva insecte,dar nu stiu cum naiba pot face asta...
A si pentru raspunsul tau, Traiesc Pe PAMANT, daca zic chestile astea nu inseamna ca blufez, daca si tu ai fii fost in locul meu ai intelege,

Dar in fine, mersi ca mai ajuta ^^.

Chiar daca nu era raspunsul corect iti dau Vot. Sper ca macar ala te ajuta.

| MoonWolf explică (pentru MoonWolf):

A,da,nu pot vota,Dar lasa,ca daca nu mai zice nimeni nimic, atunci iti dau funda tie, macar tu te-ai gandit sa scrii ceva, care chiar mi-ar fi putut fi folositor, multumesc.

O ultima afirmatie s-a intamplat in jurul orei 3 dimineata >?

Da...

Da....Stai nu imi spune, Ora mortului? Dar cum ai ghicit?

Deci,acum imi poti da un raspuns? Ca pare ca stii ceva...

Pai am avu un vis ciudat in utimele 2 zile,ca si cum as intalni un tip misterios in propriul sau magazi,cu artefacte de vrajitorie,el avand cea mai buna apa din oraul ala,eu eram un client,frecvent acolo,si el era incantat tot timpul cand ma vedea,iar dupa un timp m-am dus acolo dar apa nu mai avea gustul care il avea atunci,si mda, tipul pe care il visam nu mai era bland, acum era rece.Bun sa trecem afara din lumea viselor, am fost la pc, era ora 10:59.
Stateam,si dupa parca trecuse 10 min, era ora 2:58, si incepusem sa aud prima insecta,dupa a doua insecta cu prafu'.
Ce sa ma fac? Si cand am fost speriat,ca insecta aia tot se indrepta spre mine, mi-am bagat degetele in urechi si am auzit chestii ciudate, ca si niste voci, ce sa ma fac? Vorbesc serios, ajuta-ma!

| MoonWolf explică (pentru MoonWolf):

Staiii,frate stai, gata stiu, imediat implinesc 14 ani, deci ii ok sa stau singur din punctul meu de vedere acasa, fiindca parintii mei planuiesc sa se duca la niste bai, si eu ma tot opuneam(nu prea imi place sa ma duc la bai, acolo sunt tot felul de ciudati.In fine MA tot impotriveam si am zis, ca dc naiba sa ma duc, daca nu mi se va intampla nimic, dc sa imi fie frica.Ei planuiesc sa stea 16 zile, iar eu am zis asta, ca nu imi era frica, da nu imi era frica, dar din insectele alea 2 mi-o fost frica, foarte frica.Si nu stiu de ce.Deci poate zic si eu, ma avertizau sa ma duc?

Pai cred ..sincer nu stiu eu iubesc paranormalul il traiesc zi de zi fara nici o gluma am o carte de vrajitorii din nou fara nici o gluma doar sa il intelegi asta e tot eu adorm pe creepy pasta nu ma mai sperie nimic de la un timp doar intelege si atata traieste alaturi de intuneric mie sincer nu imi e frica de intuneric traiesc cu ideea ca lui ii e frica de mine big grin poate de-asta nu am nici prieteni big grin just traieste cu ideea ca nimic nu te sperie si atat priveste lucrurile astea cu indiferenta si daca nu poti evita ora 3 si va fi bioen pentru tine cam atat si in legatura cu visul tau cauta un cuvant care sa il defineasca sau mai mult gen vanzator si cauta-l pe net pe interpretarea viselor dar poti sa imi descrii mai detaliat exact ce s-a intamplat?

Pot sa zic ca te avertizau ca de ce nu te-ai dus ca ai pierdut ceva si pe cat faci 14 ani? in mare parte asta este o teorie proprie bazata pe fapte si alte teorii demonstrate fi atent ca sa comunice cu noi o persoana moarta foloseste urmatoarele caii :Animale electricitate si fenomene ale naturii deci tot ce pot sa iti zic e ca ai pierdut o distractie pe cinste : D

Unde sa se intample?

| FaraNume77 a răspuns:

Nu sunteti normali la cap laughing))))))

| Mayhem666 a răspuns:

Cum poti sa omori o insecta, ar trebui sa fe faca o inchisoare pentru cei ca tine! laughing

GLUMESC!

Nu stiu ce insecta putea sa fie, dar eu zic, ca ar fi mai bine sa intrii in pod si sa vezi, daca nu cumva s-au stabilit niste locatari nepoftiti acolo.

| MoonWolf explică (pentru Mayhem666):

Mda,as putea face si asa tongue, dar crede-ma nu vreau sa stiu ce naiba ii acolo...
App, am sa pun o noua intrebare, te rog raspunde si la ea.

| MoonWolf explică (pentru FaraNume77):

Da,nici eu nu cred ca sunt, dupa ce mi s-a intamplat aseara tongue XD

| FaraNume77 a răspuns:

Ai luat-o razna rau de tot laughing)

| Mayhem666 a răspuns (pentru MoonWolf):

Ok, o sa raspund daca stiu raspunsul, dar astept sa apara intrebarea mai intai.