Era prea târziu și doarmea prietena și nu puteam sa fac Multă galagie. O sa încerc azi când ajung acasă. Mersi
La zugravire se lasa obligatoriu "culoare" rezerva pentru asemenea reparatii.
Dupa ce se usuca, cu ajutorul unei pensule (nu cu carpa! ) aplici subtire din vopsea, in locurile patate.
NU da cu alte "solutii minune", mai bine lasi asa si se zugraveste intreg peretele din nou, daca e prea deranjant aspectul ramas dupa uscare (3-4 zile).
Ma scuzati dnu Expert c-am putut sa spun o asemenea "aberatie".
Omul cauta si el sfaturi cum sa curete pata de pe perete... Tu ai citit bine intrebarea?
Am citit intrebarea, dar n-a specificat cu ce vopsea a fost peretele.
Daca a fost vopsea lavabila, ulei sau asemanator, atunci urma de pepsi se poate sterge cu apa simpla, cu ajutorul unui burete sau o bucata de carpa.
Daca insa o fost zugravit cu var sau huma, atunci stergand vopseaua chiar si cu apa simpla, situatia se va inrautati, zugraveala spalandu-se si ramane o pata mai mare, urata.
Da, stiu, detalile mici fac diferenta. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa-mi dai in cap mie ca n.am gandit ca si tine la inceput...
Un asemenea "detaliu mic" poate sa costa omului peste 1000 lei, adica re-zugravirea camerei, cu tot deranhjul cu care se alege. O greseala care in loc sa ajute, distruge.
Cu toata stima dnu Expert, cred ca prea exagerezi.
Pana la urma eu am dat raspunsul bun... Daca n.ai observat.
cosmin9915 întreabă: