Pai si nu functioneaza? Regleaza temperatura din telecomanda. Oricum te rupe la curent. Proasta inspiratie ai avut.
Intreaba pe cei de la care ai luat alea.Sau daca ai manual, sigur ai citeste ce scrie acolo.
Nu te astepta ca stai dezbracat cand temp afara este minus cu alea.Probabil undeva scrie cam ce temp fac alea.
Nu stiu cat ai dat pe rahaturile alea dar mie mi se par nu stiu ceva a sa incercare de ceva cu banii aia luai gaz,ceva propan si aia era,te vedeai cald si tu.
Nu am vazut si nici lucrat cu din astea,nici nu stau sa cau sa citesc, dar odata ce nu-s raspandite sigur nu poate face fata in conditiile din RO.
Cred ca sunt inca in garantie, asa ca sunai pe aia, spune-le cum sta treaba si te lamuresc ei exact ce si cum.
Cateodata mare este si reclama asta daca nu scrie in manual.
Daca scrie in manual ca nu stiu ce temperatura is capabile alea sa faca si nu o face, le poti returna inapoi.
Chestia este sa cauti sa afli ce temp sunt capabile sa scoata.Tu in casa nu ai minus, hai sa zicem cand afata is -15 in casa nu are cum sa fie -15, hai sa fie -10.
Acum trebuie sa afli la -10 sau -15 sa-i zicem asa ce temp este ala capabil sa scoata. Appoi stii cum stai. Daca la -15 el iti face 5-10 grade aia e, dar undeva trebuie sa spuna chestia asta, sigur spune in manualul cu care ai cumparat si ar fi trebuie sal ai.
Se pare ca cel care a vandut echipamentele are o mare problema: onestitatea. Nu toate echipamentele care functioneaza pe sistem inverter fac fata temperaturilor scazute. Iti recomand sa faci reclamatie, pentru a recupera banii cheltuiti aiurea. Pacat...
Bai, tinere, nu ma cunosti nu te cunosc. Nu mai jigni pe unul si pe altul cum te taie instalatia dintre urechi. Mai mult am eu de a face cu asa ceva decat tine. Ce reclamatie sa faca? Asta a vrut omul sa cumpere, asta a luat. Ce te ataci asa? Esti vreun savant de renume mondial? Mai aveai putin si dadeai copy/paste la raspunsul meu pentru el. Nu prea iti convine nimic de pe lumea asta, din cate observ din intrebarile tale.
Ai fost invitat la o ciorba ceva si eu nu stiu? Dai raspunsuri de rahat si intri sa comentezi ce raspund altii?
Recomanzi tu sa faca reclamatie pentru ce anume? Stii tu ce a cumparat omu,,stii tu ce acte are, ce scrie acolo si mai stiu eu ce scrie in manualul aparatului?
Te bagi ca musca aia la rahat, dar daca tot te bagi vorbeste cel putin frumos.
Ce am spus eu exact ai ai sus si tu, deci nu vad ce mare destept ai fi tu.
Te bagi in seama numai aiurea, esti total pe langa.
Vad ca ai ceva probleme, te legi de toti pe aici.Am inteles, e ok
Care-i faza, "meseriasule", te dai cu ursul? Daca erai atat de meseriasule, ma contraziceai cu argumente pur tehnice, necalificatule.
Vorbeste frumos, te rog. Vad ca ai probleme si cu socializarea dar si cu gramatica.
Lasa gargara. Daca iti place sa fii periat, afla ca n-am peria aia finuta la mine. Cat despre gramatica... sa traiesti 10 vieti si tot n-o sa ma ajungi, "meseriasule". Fac greseli din neatentie, nu din nestiinta, ca tine. Observ faptul ca-ti place sa ocolesti raspunsurile de specialitate, la tema, eschivandu-te jalnic, redirectionand discutia spre alte planuri. Auzi la el, am probleme cu socializarea. .
Campionule, ai probleme grave de perceptie a realitatii. Mircea Badea, tu esti? LMFAO
Papusel, ai stat cam mult prin baie, cu Manuela. Tu ce „tehnica" folosesti in raspunsuri? Hai, revino la ce stii mai bine. Vezi ca Manuela te asteapta. Hai, pa!
anamariapetronela întreabă: