| LaviniuA a întrebat:

Voi de cate ori faceti curat in casa pe luna sau trimestru?
Zic de maturat, dat cu mopul, sters praful peste tot, din astea.

Doar asa o intrebare... ca nu stiu care ar trebui sa fie frecventa.

Eu cred ca ultima data am facut prin martie hmm.

18 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

La 50 de ani așa bleg ești? laughing in fiecare săptămână fac, dar șters praful mai rar, dau cu aspiratorul de regulă peste tot! Nu trebuie sa faci des daca nu vine nimeni la tine dar e bine pentru igiena și psihic, te ajuta psihic să știi că ai curat in camera, ești mai liniștit.

| gabicoo a răspuns:

Cam o data pe luna.

| Madaxo97 a răspuns:

Sincer maturat si dat cu mopul, ordine prin casă, zilnic, pentru ca am copil si fac dimineața curățenie si seara e la loc, la baie, bucătărie la fel pentru ca gătesc zilnic si trebuie curățenie mereu. Daca te referi la curățenie generală sau in camerele unde nu prea circulă sau intra nimeni si se poate menține o curățenie, merge sa faci si o dată pe luna, sa mai aspiri, mai stergi un praf, un geam

| LaviniuA explică (pentru gabicoo):

In casa ziceam, nu pe luna laughing

| LaviniuA explică (pentru Mindfulness):

Merg pe 60 bre nene straight face de asta intreb ca nu mii usor astea. aspiratoare n-am, am matura, dau cu ce am. Vezi sa nu deranjezi vecinii cu spiratorul ala toata ziua. stii ce enervant e?

| Mindfulness a răspuns (pentru LaviniuA):

Deranjez o vecina mereu cu tv-ul și muzică,dar și ea mi-a dat dăuna, din cauza ei sufăr de insomnie că da tv ul prea tare. Nu îmi pasă de unii vecini, dau drumul la aspirator ziua, seara dar nu noaptea sa ii trezesc din somn. Multi înainte! Eu credeam că ești fata, e șocant că ești un moșuleț, dar te respect că ai minimul de bun simt, ești bine crescut.
O sa dau poate și eu cu matura sa depun un pic efort.

| ioana748 a răspuns:

Depinde de context. Faci cand simti nevoia.
Nu exista o regula, insa sa fie totusi curat.

La 34 chiar e grea batranetea te inteleg.
Ca sa scapi de depresie, vezi sa faci curat si prin casa happy

| LaviniuA explică (pentru ioana748):

Vag... si eu nu simt niciodata nevoia laughing

| Mindfulness a răspuns (pentru LaviniuA):

Singuratea e grea! Nu cred că mai scap de depresie, trăiesc într-o țară de cocalari, maneliști, bătăuși, bombardieri! E greu sa îmi găsesc locul între primate! Mă mir cum de există pe aici oameni ok la cat de prosti suntem că natie!

| ioana748 a răspuns (pentru LaviniuA):

Ok, atunci faci cel putin o data pe saptamana.
happy

Poti sa scapi de ei daca vrei. Exemplu: te faci academician si umbli prin cercuri de intelectuali. Sau mergi si meditezi cu unii. Acolo sunt 0 primate. Mai sunt si alte cai, le gasesti tu.

| Cipi1212 a răspuns:

De câte ori vrei tu. Dar nu prea des că îți pui sistemul imunitar in dificultate. Cei obsedați de curățenie se pot îmbolnăvi foarte ușor în alte medii unde nu se face curățenie des.

| StoicAnalysis a răspuns:

In fiecare saptamana cu mop-ul si in fiecare zi cu matura. Praful il sterg cand il observ. Cine nu are covoare stie despre ce vorbesc.

| ReddY25 a răspuns:

Când simt că trebuie, mai precis săptămânal

| Standt a răspuns:

Ioi! Dat cu mopul, maturat o data pe luna sau chiar la 3 luni? Te mananca sobolanii de la mizerie. Astea se fac zilnic. Cu aspiratorul macar o data pe saptamana.

| LaviniuA explică (pentru Standt):

Ioi zilnic? da aia e mania curateniei sorry ca zic laughing

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Aspirat cel putin o data pe saptamana, dat cu mopul cand bate la ochi sau vreau miros fresh.
Cu praful... sunt corigent sad