| Tudor01 a întrebat:

Vreau sa fac un țarc pentru câinele meu, pe jos vreau sa pun ciment/beton (nu stiu ce e mai bine). Daca laturile sunt de 140 si inaltimea vreau sa fie de 3 cm cat este volumul?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

0,058 metri cubi. Sau, mai practic, 6 galeti de 10 litri cu beton.

11 răspunsuri:
| goblinuldansatordincalcaie a răspuns:

Nu iti lasa cainele sa doarma pe beton, este destul de frig mai ales iarna. Volumul de cm cubi il calculazi daca inmultesti lungimea ori latimea ori inaltimea. Pune-i paie sau polistiren si placaj osb jos cainelui ca sa nu degere.

| Andreei555555 a răspuns:

Volumul este de 50.800 de centimetri cubi.

| Tudor01 explică (pentru goblinuldansatordincalcaie):

Mersi. Cainele meu eu husky dar nu o sa il las doar pe beton. Ii voi cumpara un "pat" plus ii voi pune paturi in cusca

| JackR a răspuns (pentru Tudor01):

Daca e husky, mai bine lasa-l sa doarma in zapada. O sa se simta mai bine!

| Tudor01 explică (pentru Andreei555555):

Atat mi.a dat si mie. Mersi

| Tudor01 explică (pentru JackR):

L.as lasa dar de unde zapada rolling on the floor)

| JackR a răspuns (pentru Tudor01):

Ninge curand, nu-ti face probleme!

| cristi202 a răspuns (pentru Andreei555555):

58.800 cmc, nu 50800 cmc. 140x140=19600, 19600x3=58800.

| Tudor01 explică (pentru cristi202):

Mersi. Ti.am dat funda. rolling on the floor de asta aveam nevoie. =)

| cristi202 a răspuns (pentru Tudor01):

Cu placere, de asta suntem aici, ce altii nu stiu, noi sa raspundem nevoilor lor.

regis
| regis a răspuns:

Vreo 6 galeti de beton, cum zice @cristi202.
Daca ai posibilitatea, toarna insa mai mult. 3 cm este grosimea minima pentru o sapa de beton, adica un strat de nivelare pe care il tragi peste o placa de beton deja existenta. Eu iti recomand sa torni macar 6 cm, cu o armatura usoara din plasa sudata, fara sa te zgarcesti la ciment, pentru ca acolo va ajunge urina, care ataca in scurt timp betonul. Fara o minima armare vor aparea fisuri, iar in acest caz, la o grosime de 3 cm vorbim practic de o cojire...
La 6 cm, pe suprafata ta, cu jumatate de sac de ciment faci B300.