Pacat ca nu pot sa va donez fiindca sunt minor, dar as dona.Saracuta Sara..eu zic sa postati asta si pe TPU, si pe Google, ca oameni sa va ajute.
Sper sa strange ti destui bani, ca Sara sa isi revina.Il rog pe Bunul Dumnezeul sa va ajute la aceasta intamplare.
Multumesc.
Am eu vreo obligaţie să ajut copila fără aripă? Nu, n-am. Dispăreţi cu cerşitul.
Daca vrei sa-i ajuti pe ceilalti si nu te-ai ajutat pe tine prima data, vei privi actiunea ca pe un sacrificiu. Insa in momentul in care esti implinit, actiunea nu mai este sacrificiu, ci un alt nivel de iubire.
Şi ştii tu sigur că am nevoie de ajutor? Mă simt destul de bine în pielea mea şi destul de "împlinită", mulţumesc.
Daca nu vrei, nu mai comenta, dupa cum vezi, lumea nu este ca tine, avem inima!
DOAMNE AJUTA-O PE SARA (si pe QueenOfSpades cu o inima, ca sa vada cum este faza cu " cersitul " )
Multumesc din inima. ♥
Tu nu cred ca intelegi. Cersitul a ramas singura optiune. Daca tu ai avea o problema atat de mare crede-ma ca paritnii tai (daca nu ar avea posibilitati) ar face orice pentru tine. Da chiar si sa cerseasca.Si daca crezi ca nu este adevarat... poate nu este dar tu faci o fapta buna, iar cel care minte intr-un final va ajunge sa ii para rau de lucrul pe care l-a facut
Multumim...Facem tot posibilul ca Sara sa duca o viata normala.
Aici este blogul Sarei cu acte medicale, povestea micutei...http://helpsaraemanuela.blogspot.ro/
Daca nu vrei sa donezi bine, nu trebuie sa spui tu ca nu ai chef sa ajuti fetita, cauta si tu alte intrebari care sa iti placa.
Ai o obligație morală, măcar să taci din gură!
Daca nu vrei sa donezi nu te baga! Intr-o problema foarte grea chiar si tu ai cersi!
Acest profil nu este accesibil, utilizatorul fiind suspendat pe termen nedeterminat.
Mie asta imi apare cand accesez profilul asta.
Da ce te bagi ma tu! daca nu te intereseaza nu mai comenta si gata! Apropo : Dumnezeu sa va dea multa sanatate si familiei si Sarei :*
Sa te fereasca sfantul sa fi auzit Iisus Hristos ce ai spus. Nu uita de karma... e activa mereu fie ca recunosti sau nu.
Ma intreb daca tu erai parintele acelei copile. Cum te simteai la mesajul tau?
Sunt minora, caci altfel asi dona, dar o sa postez asta pe facebook si pe alte site-uri pentru voi :*
Am citit com voastre si nu stiu ce sa mai cred ba ca este o escrocherie care sa stranga bani si asa au devenit smecherasi milionari, ba e posibil sa fie real dar tot e posibil ca pozele si filmuletul sa fie furate depe alte siteuri de exemplu eu acum dau copi la toate pozele si filmultetele si ai schimb decat numele la fetita si astept cadourile in contul meu, aceste donatii care le vedeti voi pe internet sunt decat tepe si ai faceti milionari pe smecheri, ducetiva in **** mea de escroci la munca. copi pozele filmele si paste pe pagina mea schimb nume tot si devin hecar, pfffffffffffffff **** mea de escroci terminatilor, drogatilor
Mi s-a rupt sufletul cand am citit. Voi dona si eu putin. Pentru a face fericit acest ingeras.
In timp ce uni se distreaza altii sufera! Mam intristat... Dumnezeu este mare.
Protezarea trebuie facuta minimum la varsta adolescentei. Ce intelege un copil de 1 an? Eu inteleg problema, dar sunteti prea de tot, da-o dracu' de treaba!
Imi pare atat de rau, of micuta de ea, cu rugaciune Dzeu o va ajut, El nune da niciodata in viata greutati pe care nu le putem duce si e alaturi de noi mereu, si ne iubeste, El o iubeste pe micuta Sara si o va ajuta sa treaca peste gretati, Dzeu sa va binecuvanteze, o sa ma rog pentru ea, cu dragoste si bucurie. SANATATE
Opa, wait nigga.
Tu esti mama ei / tatal ei? Ceva? Sau doar un simplu, cum sa zic, deala ce strange fonduri? Daca esti un din ala, fii sigur ca tu vei lua jumatate din profit! As dona si eu, dar sunt minor.
Dumnezeu sa o ajute pe micuta Sarah! ( Sau Sara ).
Imi pare rau pentru saracuta Sara..Este asa de mica si are toata viata inainte.EU nu pot dona pentru ca sunt Minora insa le voi spune parintilor si altor rude poate vor sa va ajute...Ar trebui sa incercati prin scoli fiecare moneda ajuta
Saracuta sper ca cineva cu inima mare sa o poata ajuta ca eu nu pot ca sunt minor.
As dona, dar sunt minora... Imi pare rau! Nu pot decat sa va urez bafta! Dumnezeu sa o aiba in paza!
Daca eram major ii donam pe 100lei dar nu sunt pacat.Ii doresc sa se faca bine cat mai repede
Daca as posta asta pe facebook ar fi ok? eu as dona, dar si eu sunt tot minor
Doamne ajuta sa se faca bine, eu am 11 ani si nu pot dona, dar o sa imi rog parintii si rudele sa va ajute, tati v-a donat 10 euro prin pay pal.
NyanCat întreabă: