Cei mai activi useri din categoria Benzi desenate pe 5 Februarie 2025 sunt:
Care stie desene animate gen hightschool dxd.
Nu stiu ce anime sa incep. ceva recomandari? Fara Bleach.Naruto,Death Note,Tokyo ghoul,Attack on Titan. etc., ca le-am vazut.
Buna,stiti cuva cand apare Huntik sezonul trei in romanaia.
Hey! Cei care ati citit carea Under the dome(sub cupola), cum vi s-a parut? Mie mi se pare interesanta, am citit ceva, dar se merita? Fara spoiler!
Ce abilitate credeti ca este mai puternica:telechinezia,super forta,super viteza, telepatia sau creearea de energie?
Se va termina cu bine anime-ul Romeo x Juliet?
Hey Cum vi se pare acest anime Death Note? Va placut? Are un finat bun? As vrea si eu o descriere va rog Multumesc
Era acum vreo 8- 10 ani un desen animat pe programul TV Cartoon Network cu un shaw care avea un job smecher, putea sa sa schimbe vremea cand vroia... el, sa faca cam ce vrea pe acolo, in fata unui computer,...? (mai mult)
As vrea si eu niste anime in care o fata normala afla ca este o printesa sau cv de genu si parintii ei ia sigilat puterea si amintirile deoarece au fost atacati si prinsi.si dupa ia trebuie sa- si salveze...? (mai mult)
Buna am si eu o intrebare voi cum faceti, sa va alegeti sa va uitati la un anime?
Care stie seriale animate gen regele shaman, dragonul american, care sa fie dublate in romana.
As vrea niste anime invers harem FUNDA daca imi plac
Este frumos acest anime DN Angel?
Imi puteti spune va rog daca ultimul arc din serialul bleach va fi animat cel din manga, daca da cand? Va rog foarte mult si acord funda raspunsului corect!
Hey.Imi recomandati un anime misto? Nu conteaza ce gen e.
Salut TPU Imi poate spune si mie cineva daca va mai aparea un nou sezon din bleach si data si steul pe care o sa apara prima oara( in engleza sau romana)?
Care stie seriale animate de dragoste, chiar si subtitrate.
As vrea sa stiu un singur lucru in anime-ul Kaichou wa Maid-sama ei 2 vor ramane impreuna?
Animeul Kamigami no Asobi va avea sezon 2?
Vreau si eu sa stiu cum se numeste anime-ul(daca are asa ceva) fata din linkul http://7-themes.com/6770727-anime.html si numele ei, DAU FUNDA!
SALUT TPU, Am dat să caut și eu o întrebare NORMALĂ la categoria BENZI DESENATE, una să nu conțină (NARUTO, ANIME și orice tip de desene din orientul îndepărtat) și am rămas șocat de...? (mai mult)
Ce parere aveti despre animeul Fairy tail? Merita vizionat?
Anime gen Sukitte li na y.o? Mersi
Ce anime stiti in care un baiat place o fata, dar ea nici macar nu se uita la el si dupa cu timpu incepe sa-l placa cv gen va rog multumesc FUNDA
Salut TPU Vreau sa va cer ci eu un site unde gasesc YU-GI-OH online subtitrat in romana. Multumesc
Care stie un desen animat gen hightschool dxd, dragonul american, x-men sau shaman king?
Vreau si eu cayeva anime gen actiune si horror (in afara de Tokyo Ghoul) si o scurta descriere daca se poate.
A vazut cineva acest anime La cordo d'oro?
Hey! ^^ Stie cineva un anime gen cu doi indragostiti care ajung sa stea in pat, dar nu neaparat sa faca dragoste, doar sa se giugiuleasca :))? Okk... v-ati prins voi :)) Mersi frumos :3
Ce super putere credeti ca este cea mai puternica? Eu cred ca telechinezia
Care stie desene animate cu puteri neobisnuite, sa fie chiar si subtitrate. Cel mai frumos primeste funditza!
Care stie desene animate gen hightschool dxd?
Care stie un desen animat cu puteri sau ceva de genul, sa fie serial sau sa aibe multe episoade. Ceva gen regele shaman, dragonul american, chiar si gen hightschool dxd ar fi frumos.
Alte anime-uri care chiar merita vazute in afara de astea? http://myanimelist.net/animelist/alhiris
Ce ziceti daca am vazut Dragon Ball Z merita sa ma mai uit si la Dragon Ball Kai? Ce diferente sunt?
Imi puteti da idei de anime uri gen "Death Note" sau "Spice And Wolf"?
Salut, imi puteti da mai multe exemple de seriale sau anime- uri avand ca si concept o lume postapocaliptica, cu suprematia politiei si a aristocratilor, oameni saraci care se chinuie sa traiasca etc?...? (mai mult)
In animeull Fairy Tail stiu ca, c-am toate personajele sunt speciale dar care este personajul principal?
Care e diferența dintre sezoanele normale Naruto și Naruto Shippuden?
fani anime, ati putea sa-mi dati si mie niste recomandari pentru niste anime-uri de dragoste in afara de Maid sama, Lovely complex, Special a, si v-as ruga sa le descrieti, multumesc.
Hei! imi puteti spune si mie cum se numeste anime-ul acela cand toti jucatorii au ramasi captivi intr-un joc vitual?
Sall.era un anime unde pamantul este invadat de ceva monstrii si oamenii au construit roboti sa se poata lupta cu ei.stie cineva despre ce anime este vorba?
La ce anime ati plans? si cate o descriere daca ati vrea FUNDA
In ce episod din Naruto Shippuden Sasuke vrea sa o omoare pe Sakura si apoi o salveaza Naruto? *Funda* :)
Stie cineva daca dupa Kuroshitsuji: Book Of Murder mai urmeaza un alt sezon?
Cate episoade are animeul in total La Corda D’oro : Primo Passo?
Cand apare sezonul 2 din Seirei tsukai no blade dance? Si exista vreun OVA? Lasati link daca este.
Hello! Am nevoie de niste anime-uri gen : - Sword Art Online - Accel World - Danmachi Daca nu e un deranj prea mare si o mica descriere. Multumesc de ajutor!
va rog spuneti-mi niste animeuri gen yu yu hakusho. cv real cum a fost acesta. A fost foarte frumos, parti comice si triste, cam asa caut. Dau funda, va rog!
Imi spuneti si mie va rog niste desene gen:Copii de la 402, Viata cu Louei, Ce cu Andy dau funda :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!