Ce cool, vorba lui RainbowSchamiScămăiuță, e super-duper-fluper vai a așa de fain cu buzele alea făcute cu talent înnăscut, și mai am un cuvânt care o să îți placă!
Lasă-te!
Prea multe majuscule
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Dupa cum ai vazut vampy in majoritatea post-urilelor eu scriu la sfarsit ". Noroc!" de data aceasta m-am grabit si am scris mai repede din dorinta emotionala de a primi o replica,vreau sa iti aduc aminte ca eu fac tot de-pe telefon si nu cu "mana libera",oricum daca te uiti pe TPU la sectiunea comics v-ei gasi niste comic-uri cu o grafica de,ma abtin, nu inteleg care este problema, acum vreau sa te intreb dar sa imi raspunzi sincer:Ai ras la sfarsit? Noroc!
Multumesc,eu incerc sa fac comic-uri pentru a face oamenii sa rada, iar partea grafica recunosc ca e slaba spre mediocra.Noroc!
fafanul întreabă:
DariusBurdulea1923 întreabă: