anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am I the only one? :)):))

http://9gag.com/gag/2385056

10 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

No. What about this one http://www.facebook.com/....../photo.php

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ronnix):

Every f*cking time! laughing

| Nuvăsufăr a răspuns:

No

| Holocaust a răspuns:

Ieri mi s-a întâmplat, din nou.ಠ_ಠ

| GusWaters a răspuns:

Yes,you are the only one. Epicness does not bore, remember this, young apprentice!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GusWaters):

I know that. I never said that Guns n' Roses is boring...( for example.). This post is about new songs... big grin

| GusWaters a răspuns (pentru anonim_4396):

Mno,un cantec bun nu poate sa plictiseasca, si nu vad de ce s-ar plictisi un anume de un cantec nou, daca acesta e calitativ.

anonim_4396

Sa-ti explic situatia...

De exemplu, in ultimul timp ( ultima jumatate de an) am ascultat foarte mult The Rasmus. Nu stiu de ce, dar aveam "chef" numai de muzica lor ( aveam un playlist cu cele mai bune 30 melodii ). Dupa aceasta jumatate de an "mi s-a dus cheful" si am inceput sa ascult si alte trupe, unele pe care le stiam, unele noi aparute pe care le descoperisem recent.

Dupa un timp am reascultat The Rasmus si mi-am amintit cant de mut imi placeau piesele lor ...Si inca imi plac.

Nu ma plictisesc total de un cantec, dar ma plictisisem atunci; nu poti spune ca The Rasmus nu au cantece calitative; sincer, mi se par foarte buni.

Si te contrazic, am avut de-a face cu multe cantece noi bune (rock), dar usor comerciale de care m-am plictisit...desi dupa un timp le-am reascultat.
Imi pare rau ca nu ma intelegi, fiecare cu parerea lui.
Multumesc pentru raspuns. happy

| GusWaters a răspuns (pentru anonim_4396):

Eh,pai e o situatie aici.The Rasmus sunt chiar buni,si mie imi plac,desi pe primul album,Ghostbusters imi par nitel necopti si copilarosi,dar Dead Letters si Away From The Sun(parca asa ii zice albumului) sunt foarte bune.Dar,sunt trupe si artisti mult mai buni decat The Rasmus,gen Therion,Phil Collins sau Dream Theater.Te sfatuiesc sa le asculti, daca nu o faci deja.

Nu cred ca e vorba de plictiseala, cat e vorba de distragere.Si eu mai ascult unele trupe ce le ascultam acum un an,cu un fel de "nostalgie" si vad ca inca imi plac unele cantece,dar nu cred ca se poate spune ca m-am plictisit, ci mai degraba ca mi-am indreptat atentia spre acltceva.

Si la cantecele noi ma abtin sa imi dau cu parerea, ca nu stiu despre ce cantece vorbesti tu. big grin

anonim_4396

Nici mie nu-mi place primul album. Hide from the Sun, Dead Letters si Black Roses sunt cele mai bune. Personal, cred ca cea mai buna piesa a lor este Not Like The Other Girls si una dintre cele mai interesante Lucifer's angel.O sa apara inca unul in 2012.
Stiu Phil Collins; si mai stiu ca The Rasmus nu sunt cei mai buni. Trupele mele favorite au ramas mereu Nirvana si Alice in Chains ( da, imi place grunge ) Doar ti-am prezentat situatia care se potriveste cu intrebarea mea.
Cat despre cantecele noi, ma refer la formatiile noi de rock, cu cantece ok, dar comerciale. Nu poti spune ca un cantec rock contemporan e la fel de bun ca un clasic al muzicii rock. Poate va fi un clasic in viitor, dar nu acum. laughing

Întrebări similare