Ne e mort citește și tu manga:/
Eu stiu ca sasuke la ucis si mai a aparut cand sa luptat itachi si sasuke pentru ultima oara
A stai ca ai dreptate mi se parea mieca se intampla ceva cu kabuto, scuze ai dreptate
Orochimaru vrea sa ii ia corpul lui Sasuke.De aia l-a mintit ca vrea sa ii dea putere.De fapt ii da putere ca sa aiba el cand ia corpul lui.Si Naruto stie asta.De aia vroia sa il opreasca.E foarte palpitant.
Dupa intrebare,banuiesc ca citesti manga si esti la zi cu capitolele
Sincer,chiar si eu m-am gandit la un moment dat la acest lucru
. Prima data am crezut ca-l va pacali pe Sasuke cumva ca sa-i ia corpul,a doua oara banuiam ca va incerca sa-i castige increderea pentru a-l ataca cand este vulnerabil, iar acum sunt in ceata
Nu stiu, anime-ul acesta ma lasa mereu cu gura cascata si de cele mai multe ori nu e bine sa prezici ceea ce se va intampla deoarece stii cum e Kishimoto
, asteapta cel mai bun moment ca sa ne da peste cap toate previziunile noastre cu ceva la care nu ne-am fi asteptat nciodata ori ceva care banuiam multi dintre noi, numai ca era prea evident ca sa se intample
(gen' controversata identitate a lui Tobi
).
Parera mea este ca Orochimaru nu mai doreste nimic...adica,acum ca a fost omorat de Sasuke, si reinviat tot de el, doreste doar sa-l ajute pe Sasuke.
Sau, din cate imi amintesc, el a spus ca si.a lasat in urma "fragmente" din corpul lui pentru a nu muri chiar daca ar fi ucis...probabil ca o parte din rautatea lui a disparut cand a fost reinviat...acestea sunt doar niste teori
Orochimaru e mort. L-a omorat Sasuke acum nu stiu cate episoade. Kabuto a luat corpul lui. Kabuto a inceput acest razboi si are planuri sa castige inviind, adica folosind tehnica lui Orochimaru, EDO TENSEI care inviie oamenii care a murit. Succes!
Esti paralel cu Naruto fara suparare Orochimaru s-a lasat un pic de chakra in corp la Kabuto si nu e mort nici al 3 nici Itachi nu l-au putut omora.Si tehnica aia e a lui al 2 hokage.