| CreepyDarkness a întrebat:

Am intales ca pe Orochimaru nu il interesează acest război.Dar ce planuri are el atunci?

10 răspunsuri:
| ஜÐαɾκPαɳteɾஜ a răspuns:

Orochimaru vrea sa ii ia corpul lui Sasuke.De aia l-a mintit ca vrea sa ii dea putere.De fapt ii da putere ca sa aiba el cand ia corpul lui.Si Naruto stie asta.De aia vroia sa il opreasca.E foarte palpitant.

| Mainea_Valentin_1990 a răspuns:

Ce vrea orocimaru?

| NagatoAkatsuki a răspuns:

Orochimaru e mort. L-a omorat Sasuke acum nu stiu cate episoade. Kabuto a luat corpul lui. Kabuto a inceput acest razboi si are planuri sa castige inviind, adica folosind tehnica lui Orochimaru, EDO TENSEI care inviie oamenii care a murit. Succes!

| mirelutza21 a răspuns:

Dupa intrebare,banuiesc ca citesti manga si esti la zi cu capitolelethinking happy Sincer,chiar si eu m-am gandit la un moment dat la acest lucruhappy. Prima data am crezut ca-l va pacali pe Sasuke cumva ca sa-i ia corpul,a doua oara banuiam ca va incerca sa-i castige increderea pentru a-l ataca cand este vulnerabil, iar acum sunt in ceatalaughing Nu stiu, anime-ul acesta ma lasa mereu cu gura cascata si de cele mai multe ori nu e bine sa prezici ceea ce se va intampla deoarece stii cum e Kishimotolaughing, asteapta cel mai bun moment ca sa ne da peste cap toate previziunile noastre cu ceva la care nu ne-am fi asteptat nciodata ori ceva care banuiam multi dintre noi, numai ca era prea evident ca sa se intamplehappy (gen' controversata identitate a lui Tobilaughing ).

| CreepyDarkness explică (pentru NagatoAkatsuki):

Esti paralel cu Naruto fara suparare Orochimaru s-a lasat un pic de chakra in corp la Kabuto si nu e mort nici al 3 nici Itachi nu l-au putut omora.Si tehnica aia e a lui al 2 hokage.

| Uratu140 a răspuns:

Orochimaru e mort

| CreepyDarkness explică (pentru Uratu140):

Ne e mort citește și tu manga:/

| Uratu140 a răspuns (pentru CreepyDarkness):

Eu stiu ca sasuke la ucis si mai a aparut cand sa luptat itachi si sasuke pentru ultima oara

| Uratu140 a răspuns (pentru CreepyDarkness):

A stai ca ai dreptate mi se parea mieca se intampla ceva cu kabuto, scuze ai dreptatehappy

| Denymatrix a răspuns:

Parera mea este ca Orochimaru nu mai doreste nimic...adica,acum ca a fost omorat de Sasuke, si reinviat tot de el, doreste doar sa-l ajute pe Sasuke.
Sau, din cate imi amintesc, el a spus ca si.a lasat in urma "fragmente" din corpul lui pentru a nu muri chiar daca ar fi ucis...probabil ca o parte din rautatea lui a disparut cand a fost reinviat...acestea sunt doar niste teori

Întrebări similare