Pfai. Akame ga kill a fost animeul meu preferat. Atat de perfect. Avea de toate. Mi-a parut rau ca unele povesti de iubire nu au continuat. Da, Tatsumi moare la fel si Esdeath. Si imi placea cum era ea indragostita de el. Si da, Akame o omoara pe ea.
Si nu cred ca o sa urmeze un nou sezon. Au murit aproape toti. Si mi-a parut rau de fiecare. Si da, mi-ar placea un nou sezon.
Ideea este ca in manga Tatsumi este viu si se bate cu Esdeath, daca mi-am dat bine seama. Draguti de japonezi s-au gandit sa distruga Akame Ga Kill. De ce? Pentru ca nu scoteau profit mare de pe urma lui. Ei aveau manga pentru a face un sezon nou, dar mai bine au omorat toate personajele.
Uneori sunt dezgustat de ce pot ei sa faca pentru ca nu scot profit, dar noi nu avem ce face. Chiar imi pare rau pentru el, a fost un anime foarte bun, din punctul meu de vedere.
Sper sa nu faca la fel cu Tokyo Ghoul... Trebuie sa apara un sezon anul acesta, dar chiar sper sa nu-l distruga, este si o sa fie mereu anime-ul meu preferat... Pana acum nu am vazut unul care sa ma impresioneze mai mult. Chiar am o lista destul de langa de anime-uri vazute.
Ma rog, nu avem noi ce sa le facem, daca ei gandesc atat de... asa. Am vazut undeva ca Attack on Titans a fost anime-ul de unde au scot cel mai mare profit
Bai,sincer sa iti spun, da tatsumi si ceilalti mor iar tatsumi se lupta cu comandantul care detine si el o arma imperiala, sa fiu mai exact a 50 a! La sfarsit dupa ce moare Tatsumi, Esdeath si Akame se intrec intr-o lupta care va decide cine este mai puternica. Akame castiga, omorand-o pe Esdeath, iar Akame isi vede in continuare de drum.
allax222 întreabă: