| Nyya a întrebat:

Anime school cu love si comedy (scoala cu iubire si comedie) scurte

7 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

School days e fain, dar nu are comedie, Another, de asemenea e fain, dar fara comedie, Assassination Classroom este de asemenea fain, si are si putina comedie in anumite episoade, Ao Haru Ride e foare fain, la fel si Oranje (asta mi-a placut la nebunie), sa nu uitam de Charlotte si Clannad, doua din cele mai bune animeuri, Chuunibyou este de asemenea foarte tare si si are si multa comedie, Glasslip este de asemenea foarte bun, si are si parti romantice, Golden Time este super mega fain, si are parti romantice, si parti amuzante (daca il incepi, nu te mai saturi de el), iar cel mai amuzant dintre toate este Himouto Umaru-chan (asta mi-a placut la nebunie, a fost cel mai fain anime de comedie pe care l-am vazut, si pot sa iti spun ca m-am indragostit de personalitatea personajului principal Umaru, care este o fata obisnuita, populara, frumoasa si desteapta la scoala, iar acasa devine o fetita chibi, lenesa care se uiata toata ziua la anime, citeste manga, se joaca jocuri video, mananca tot felul de porcarii, bea numai cola, si il streseaza pe fratele ei mai mare sa ii cumpede diferite chestii), mai sunt o multime de animeuri pe care ti le pot sugera, dar as sta aici ore in sir sa ti le spun pe toate si sa iti las si o descriere la ele, daca mai vrei sa vezi si alte animeuri, te invit sa imi vizitezi pagina de MAL (MyAnimeList) :
https://myanimelist.net/profile/AnimeLover6051
Acolo poti vedea animeurile pe care le-am vazut, pe care le vizionez momentan, si pe care urmeaza sa le vizionez, iar la cele pe care le-am vazut, le-am oferit si cate o nota, asa poti sa te orientezi, si sa vezi cam ce mi-a placut mult, si poate o sa iti placa si tie. Sper ca raspunsul meu te-a ajutat, si scuze ca a fost asa de lung.

| Nyya explică (pentru Mayhem666):

Mama....ms ca a fost asa lung! Nu m-a deranjat Deloc! Thanks!

| Mayhem666 a răspuns (pentru Nyya):

"Youre Welcome" happy

In legatura cu Himouto Umaru-chan ea o sa se indragosteasca de baiatul cu ochelari'?

Baiatul cu ochelari si cu parul negru? Ala e fratele ei mai mare, deci nu, nu o sa se indragosteasca de el.

Dar a spus ca fata a venit cu 6 lui in urma, deci poate asa ii zice Umaru lui:,, Onii-chan" ca nu are cum sa-i zica tata sau cv gen

Umaru Doma este sora mai mica a lui Taihei Doma, daca te uiti la anime o sa intelegi, iti las un link mai jos, si uite-te sa vezi la membrii familiei a lui Umaru, si o sa vezi ca la Taihei scrie brother in paranteza.
http://himoutoumaru-chan.wikia.com/wiki/Umaru_Doma
M-am uitat la tot anime-ul si la OVA, si stiu sigur ca Taihei este fratele mai mare a lui Umaru.
Uite-te la toate episoadele si o sa intelegi.