Hey.
Eu as spune ca DxD ar fi pe primul loc. Restul locurilor ar fi ocupate de (ordinea nu conteaza): To LOVE-Ru; R-15; HOTD (ceva mai putin) s.a.m.d.
Asa cred si eu ca Dxd l-as prefera mai mult... dar cine stie poate sezonul urmator de la HOTD o sa ma impresioneze mai mult
Din cate imi aduc aminte, la capitolul Ecchi nu evolueaza in manga. Dar poate o sa ne faca o surpriza, daca o sa faca un sezon 2. Inca sunt optimist in privinta asta. Desi, din 2011 pana in primavara 2013 nu a mai aparut nici un cap, iar din primavara pana in prezent nu a mai aparut nici un cap.
Al doilea sezon a fost confirmat deja : http://hsofthedead.com/highschool-of-the-dead-season-2-returns-2013/... doar ca nu se stie inca data exacta;)
Kiss X sis oarecum. Maji de Watashi ni Koi Shinasai, B Gata H Kei. Ca să fie clar, pentru mine un anime nu-i ecchi când are multe fete cu ţâţe mari, ci atunci când în mai toate părţile sunt scene perverse. Sau dacă nu mai toate, măcar cele care sunt să fie pe bune.
Daca ar fi toate in toate partile scene perverse nu s-ar mai numi "ecchi" ci "hentai"... Kiss x sis e oarecum ok doar ca e prea mult "incest" la un moment dat intrece orice masura mai ales ultimul ova care a aparut cu profesoara aia depaseste orice limita
anonim_4396 întreabă: