| Zulzon a întrebat:

As dori sa cer o parere despre anime-ul,, Fairy Tail". Cum este din punct de vedere al actiunii, al interactiunii dintre personaje si mai ales din punct de vedere al povestii. Si personajele sunt dezvoltate bine? Si un ultim lucru, avem cumva idile intre personaje? Un baiat caruia ii place o fata sau vice-versa? Si daca sunt doar spuneti ca da va rog si nu faceti spoil.

Răspuns Câştigător
| irbis a răspuns:

Fairy Tail e un anime plin de actiune, lupte si camaderie. Personajele toate au o legatura incredibil de stansa intre ei si se apara reciproc. Povestea este destul de interesanta, dar anime-ul se axeaza pe actiune mai mult si personajele principale. De asemenea, exista personaje cu o legatura mult mai apropiata, deci te poti astepta la dezvoltarea unor relatii romantice, dar acestea sunt foarte lente, anime-ul fiind axat pe actiune.

P.S. E unul din cele mai bune anime care sunt. Se incadreaza in aceeasi categorie cu Naruto si Bleach, dar le intrece pe amandoua.

1 răspuns:
| Zulzon explică (pentru irbis):

Iti multumesc foarte mult pentru ajutor. Eu ma consider un fan destul de,, puternic" Naruto, fiind singurul anime care l-am urmarit consistent si singura manga care am citit-o in intregime. Multumesc foarte mult de raspuns si m-am decis sa ma uit la anime!