| Botan_Filip_1998 a întrebat:

As vrea sa m-a apuc fairy tail dar am
Vazut câteva ep si nu mi se pare asa de interesant ar putea să-mi spună cineva daca devine mai interesant si alte chesti despre el?

Răspuns Câştigător
| LuluOneMillion a răspuns:

Nu devine. Va fi mereu la fel de plictisitor cum e la inceput. Eu m-am luat dupa alti ca cica devine ca erau fani si n-a devenit, e o prostie si te plictisesti fara rost.

6 răspunsuri:
| HandaSei a răspuns:

Nu prea... are câteva momente destul de bunicele ce-i drept, dar nu chiar wow! Plus că e plin de fillere în exces!
Nu zic neapărat că nu merită văzut, dar trebuie să ai ceva răbdare cu el și cel mai important să nu te aștepți la prea multe! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru HandaSei):

Fairy tail fillere? xDD daca fairy tail are fillere in exces atunci naruto ce mai are? laughing

eu m-am asteptat la multe, si merita. Adica e genul de anime care pare slabut, dar de fapt are intelesuri mai adanci, mai deep, stii?
e vorba de dragoste (nu cea adolescentina, ci cea in familie, intre prieteni) si de multa actiune si aventura. Este amuzant, e lung, numai bun de vazut in vara happy

nu stiu, chiar cred ca merita, adica sa iti placa one punch man si sa nu iti placa fairy tail e absurd... (fairy tail are actiune mult mai buna imo, e mult mai casual)

in plus are multe momente d-alea in care efectiv te lasa cu gura cascata si esti ceva gen "REKT BIATCCHHHH" xD

| HandaSei a răspuns (pentru anonim_4396):

Fiecare cu părerea lui... eu unul l-am abandonat Fairy Tail (2014) pe la episodul 34, devenea mega plictisitor!

Și scuze, dar nu mă uit la Naruto, am văzut aproape 200 serii anime, dar nu am nici cea mai mică idee despre ce e Naruto! rolling on the floor
Și din diverse motive l-am tot ocolit pe cât de mult am putut... în schimb am văzut One Pice de vreo 5 ori, de când era pe la episodu 500+ tot l-am reluat de la 0 până am ajuns cu el la zi! rolling on the floor

| Botan_Filip_1998 explică:

Pai si one Piece la început in primele 50-60 ep nu era cine știe ce acțiune dar dupa aia a devenit foarte interesant, îs la zi cu ep si am citi fiecare Nr din manga si fairy tail ii Asa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Botan_Filip_1998):

Poti sa vezi ceva amv-uri cu fairy tail ca sa consideri daca merita vizionat happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru HandaSei):

Pai tocmai de-aia m-am oprit din a ma uita la naruto laughing fillere peste fillere! 20 de episoade la rand fillereeee