Nu devine. Va fi mereu la fel de plictisitor cum e la inceput. Eu m-am luat dupa alti ca cica devine ca erau fani si n-a devenit, e o prostie si te plictisesti fara rost.
Nu prea... are câteva momente destul de bunicele ce-i drept, dar nu chiar wow! Plus că e plin de fillere în exces!
Nu zic neapărat că nu merită văzut, dar trebuie să ai ceva răbdare cu el și cel mai important să nu te aștepți la prea multe!
Fairy tail fillere? xDD daca fairy tail are fillere in exces atunci naruto ce mai are?
eu m-am asteptat la multe, si merita. Adica e genul de anime care pare slabut, dar de fapt are intelesuri mai adanci, mai deep, stii?
e vorba de dragoste (nu cea adolescentina, ci cea in familie, intre prieteni) si de multa actiune si aventura. Este amuzant, e lung, numai bun de vazut in vara
nu stiu, chiar cred ca merita, adica sa iti placa one punch man si sa nu iti placa fairy tail e absurd... (fairy tail are actiune mult mai buna imo, e mult mai casual)
in plus are multe momente d-alea in care efectiv te lasa cu gura cascata si esti ceva gen "REKT BIATCCHHHH" xD
Fiecare cu părerea lui... eu unul l-am abandonat Fairy Tail (2014) pe la episodul 34, devenea mega plictisitor!
Și scuze, dar nu mă uit la Naruto, am văzut aproape 200 serii anime, dar nu am nici cea mai mică idee despre ce e Naruto!
Și din diverse motive l-am tot ocolit pe cât de mult am putut... în schimb am văzut One Pice de vreo 5 ori, de când era pe la episodu 500+ tot l-am reluat de la 0 până am ajuns cu el la zi!
Pai si one Piece la început in primele 50-60 ep nu era cine știe ce acțiune dar dupa aia a devenit foarte interesant, îs la zi cu ep si am citi fiecare Nr din manga si fairy tail ii Asa?
Poti sa vezi ceva amv-uri cu fairy tail ca sa consideri daca merita vizionat
Pai tocmai de-aia m-am oprit din a ma uita la naruto fillere peste fillere! 20 de episoade la rand fillereeee