Boss, sunt la zi cu Naruto Shippuden (refuz sa ma uit la manga).
1 - Mie mi s-au parut importante mai ales lectiile in care il invata pe Naruto Ero-sanin tehnici.
2- Poti incepe shippuden direct fara seria de dinainte. Ideea e ca l-au facut astfel incat sa il intelegi (au bagat secvente cu amintiri importante)
3-Naruto este... Oarecum terminat (in seria manga (benzi desenate)) Insa de ceva vreme a inceput o noua serie ce continuia shippuden: Anume Naruto Gaiden.
4- Episoadele din naruto la momentul actual sunt la Shippuden 4 sute si ceva... (razboi Naruto - sasuke - madara) Scz de spoiler.
Sumar: poti incepe cu shippuden
Stiu ca e cam terminat, nici eu nu sunt fan manga, ala nu e chiar spoiler. A mai ramas doar intrebarea legata de fillere. Sunt tot asa multe sau au mai taiat din ele?
Primele episoade din naruto sunt destul de importante.Cum se formeaza echipa 7 si misiunile lor... examenele chunin sunt f importante.Mai ales ca in shippuden nu o sa mai ai parte de astfel de momente multi zic ca prima parte a fost mai buna mai ales in leg cu luptele.
Eu zic sa te uiti la Naruto pana la ep 140-150 ca dupa o sa fie numai fillere.
Si in Naruto Shippuden sunt foarte multe fillere(deci nu o sa scapi de ele), tocmai de aceea Naruto este recunoscut pentru asta
Dar poti sa sari peste, cauti pe net Naruto Shippuden Filler episodes si iti da nr episoadelor care sunt fillere si poti sa sari peste ele.
Eu zic sa te uiti la primele episoade, o sa intelegi mai bine shippuden
AchimCristi întreabă:
EmacuVictor întreabă: