Nici nu stiam ca a venit moartea la 11.11. 2011. Eu am trimis un mesaj la o foarte buna prietena :X Atat.in rest toata clasa: UAAAU e 11.11. 2011 ora 11:11 omg...ce tare.
=]] buna intrebarea asta .Eu ma uitam la tv... nu s-a intamplat absolut nimic
las ca vine 2012
Eram fericit la scoala fiindca era ora de abilitati practice. La 11:10 incepuse ora la 11:11 noi deja pictam si am spus eu:
-Ba! E 11/11/2011 si ora 11:11!(aia incepuse sa rada ca nu stiau ca s-a spus ca o sa fie sfarsitu, ei credeau ca e ironie, da eu ma bucuram ca n-am murit fara sa fac sex o data )
!
Nici nu cred in astea cu sfarsitu lumi!
Yo aveam mate cand a fost ora 11 si 11 min Plictisitoooooor. Si pe la 11 si un sfert ii zic un coleg: Bah a trecut ora 11 si 11 min! Si el n-a zis nimic
Yo eram la scl la Engleza.Si toti au inceput: bai, e 11:00, apoi bai e si 5, bai e si 6, bai e si 10, BAAAA EE SHI 11! Apoi am vazut k e si 12 si 13))
Bă. eu eram la ora de istorie, dădeam test.
Era 11:10 şi aşteptam cu nerăbdare să crăpăm, când deodată... Nu. nu s-a întâmplat nimic.
Vine el 12.12. 2012 ora 12:12. atunci poate nu mai vedem lumina nopţii.ăă. zilei
Eu imi faceam tema la romana...si ascultam la radio. pomenea in continuu de sfarsitul lumii... oricum a fost amuzant cand intrebau profesorii"in cat suntem aztazi" iar noi"11.11.2011"
daca ar fi sa ne luam dupa tampeniile astea in fiecare zi e sfarsitul lumii!
Dormeam, şi il visam pe Justin Bieber că a căzut intr-un tomberon...
Pe bune, chiar dormeam la ora aia .
Eu eram in vestiar cu baietii, inainte de ora de ed. fizica, si ne amuzam de cei care chiar credeau ca vine sfarsitul lumii