Nici nu stiam ca a venit moartea la 11.11. 2011. Eu am trimis un mesaj la o foarte buna prietena :X Atat.in rest toata clasa: UAAAU e 11.11. 2011 ora 11:11 omg...ce tare.
Yo eram la scl la Engleza.Si toti au inceput: bai, e 11:00, apoi bai e si 5, bai e si 6, bai e si 10, BAAAA EE SHI 11! Apoi am vazut k e si 12 si 13))
Eram fericit la scoala fiindca era ora de abilitati practice. La 11:10 incepuse ora la 11:11 noi deja pictam si am spus eu:
-Ba! E 11/11/2011 si ora 11:11!(aia incepuse sa rada ca nu stiau ca s-a spus ca o sa fie sfarsitu, ei credeau ca e ironie, da eu ma bucuram ca n-am murit fara sa fac sex o data )
!
Nici nu cred in astea cu sfarsitu lumi!
=]] buna intrebarea asta .Eu ma uitam la tv... nu s-a intamplat absolut nimic
las ca vine 2012
Eu eram in vestiar cu baietii, inainte de ora de ed. fizica, si ne amuzam de cei care chiar credeau ca vine sfarsitul lumii
Eu imi faceam tema la romana...si ascultam la radio. pomenea in continuu de sfarsitul lumii... oricum a fost amuzant cand intrebau profesorii"in cat suntem aztazi" iar noi"11.11.2011"
daca ar fi sa ne luam dupa tampeniile astea in fiecare zi e sfarsitul lumii!
Yo aveam mate cand a fost ora 11 si 11 min Plictisitoooooor. Si pe la 11 si un sfert ii zic un coleg: Bah a trecut ora 11 si 11 min! Si el n-a zis nimic
Bă. eu eram la ora de istorie, dădeam test.
Era 11:10 şi aşteptam cu nerăbdare să crăpăm, când deodată... Nu. nu s-a întâmplat nimic.
Vine el 12.12. 2012 ora 12:12. atunci poate nu mai vedem lumina nopţii.ăă. zilei
Dormeam, şi il visam pe Justin Bieber că a căzut intr-un tomberon...
Pe bune, chiar dormeam la ora aia .