anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bun TPU! Cum vi se pare anime-ul "Air"? Pentru cine l-au vazut pe tot: Yuka si Kakeru vor fi impreuna pana la urma?

5 răspunsuri:
| Hyourinmaru a răspuns:

Yuka si Kakeru sunt din anime-ul 11eyes, pe care eu nu l-am vazut, dar am vazut Air, si este cu totul altceva. Fii mai atenta cand scrii ca incurci anime-urile si personajele laughing

| BlackRaven45 a răspuns (pentru Hyourinmaru):

Nu cred. Acum vreo 2 zile de plictiseala am întrat pe un site cu desene animate şi am văzut în listă anime-ul ''Air'' care are 12 episoade. L-am văzut azi pe tot şi sunt destul de sigură că Yuka şi Kakeru fac parte din ''Air''.

| Hyourinmaru a răspuns (pentru BlackRaven45):

Nu stiu de ce scrie asa pe site-ul acela, dar cu siguranta este o greseala. Te invit sa mai vezi si tu o data acest episod si chiar la inceput ai sa observi ca scrie 11eyes si nu Air. Ai mai multa incredere in site decat in anime in sine? Adica tu crezi ca aia cand au facut anime-ul au pus acolo din greseala 11eyes, ca el de fapt se numeste Air, pentru ca asa scrie pe site-ul pe care este postat?!

| BlackRaven45 a răspuns:

Ai dreptate. Scuze. Sincer mă bucur că l-au confundat. Dacă nu le încurcau nu ajungeam să mă uit la 11eyes. Mersi pentru ajutor! big grin