| iiStrawberry a întrebat:

Buna!:3. Vreau si eu niste animeuri. ceva fantastic...cum ar fi hakushaku to yousei sau sword art online adica nu stiu ceva cu nobili din astia sau ceva de genulaughing adica baiatu sa fie din nu stiu ce familie si fata sa fie o fata obisnuita sau invers si sa se indragosteasca si chestii. Fundita

Răspuns Câştigător
| airaad a răspuns:

Anime-uri romantice:

Kaichou wa maid-sama=garantat ai auzit de el... E cel mai cunoscut anime romantic, are comedie are tot ce vrei laughing Ti-l recomandhappy
Lovely complex-o fata foarte inalta si un baiat scund se indragostesc.E atat de adorabil incat iti topeste inima puppy dog eyeslaughing
Tasogare Otome x Amnesia-Asta da anime interesant. Fantoma unei fete bantuie o scoala, doar un baiat o poate vedea si desigur... se indragostesc.Chiar merita...(asta pot zice ca e fantastic)
Rosario vampire-Fata, e cel mai puternic vampir dintr-o scoala iar baiatul, ajunge din greseala la scoala aceea (el nu are nici o putere). Pana la urma se indragostesc si trec printr-o multime de aventuri(fantastic)
Dn Angel-Dupa traditia familiei, baiatul se transforma intr-un "inger"(schimbandu-i personalitatea) cand vede poza fetei pe care o place.La un moment dat baiatul trebuie sa aleaga intre 2 gemene.Merita sa te uiti happy
Sankarea-Un baiat este disperat dupa zombi. Pisica lui moare iar el o transforma in zombi.Se intalneste cu o fata, fata devine si ea zombi, se indragostesc. Sfarsitul e ciudat. dar merita si astalaughing

Daca vrei sa citesti si manga:

Koi wo Hajimemasu-Dupa parerea mea este cel mai superb manga romantic (din cate manga romantice am citit eu pana acum). Multi zic ca nici un manga nu se compara cu el.Are 2OVA, eu iti propun sa te uiti la OVA iar daca iti place sa citesti manga. (am propus la multi manga asta laughing ) dar te asigur e superb happy
Kare first love- seamana cu Koi wo Hajimemasu dar nu e chiar la fel (Koi wo Hajimemasu are un loc mai special in "inima" mealaughing )
Boku no hatsukoi kimi ni sasagu-O poveste trista, interesanta, dar super draguta laughing. Sfarsitul te lasa cu gura cascata... te lasa sa iti imaginezi ce vrei(fie ca e de bine, fie ca e de rau)

Acestea sunt anime-urile si manga-urile mele preferate. Sper ca te-am ajutat happy

12 răspunsuri:
| airaad a răspuns (pentru airaad):

Daca mai vrei anime-uri romantice:

Itazura na Kiss
Inukami
Princess Lover
Special A
Clannad
Full Metal Panic /Full Metal fumoffu
Myself Yourself
Bakemonogatari
Kimi ni todoke
Skip Beat
Peach girl
Kaze no Stigma
Romeo x Juliet
boku wa imouto ni koi o suru-(asta e ciudat laughing )
Spice and wolf

Toate le-am vazut si sunt in lista mea de anime-uri si m-am gandit ca daca le-ai vazut deja pe cele care ti le-am dat prima data. astea te-ar ajutalaughing

| iiStrawberry explică (pentru airaad):

Mersi mult:*. Sti cumva unde gasesc "boku wa imouto ni koi o suru" subtitrat in romana? big grin

| elisa820 a răspuns:

Naruto

| airaad a răspuns (pentru iiStrawberry):

Nu ai pentru ce :*. Aici il gasesti cu subtitrare: http://www.filmele-online.org/......oSub/3503/

| IonicaSuper a răspuns:

Nu pot sa-ti recomand decat Naruto si Naruto Shippuden pentru ca este dramatic si cateodata romantic. Unele episoade te fac sa plangi.

Aaaa...are doar 1 ep? laughing

| iiStrawberry explică (pentru IonicaSuper):

Am vazut naruto... si naruto shippuden

| airaad a răspuns (pentru iiStrawberry):

Din pacate da. de asta am zis ca ii ciudatlaughing daca mai ai intrebari adauga daria_bradescu la mess big grin

Acum l'am terminat si.wow a fost asa fain:X:X:X si ce m-a enervat aia ca a venit la sfarsit si a sarit in bratele lu ala...pfff..mai vreau epppisoadeelaughing

| BlackAngel112 a răspuns:

Kimi no todoke e super.E la un liceu.Cred ca l-ai vazut si 11Eyes e cu demoni, un baiat si o fata si el nu are familie iar ea e adoptata. Uite :
http://www.anime-tv.ro/11eyes-episodul-1/

| iiStrawberry explică (pentru BlackAngel112):

Mersii ^^

| BlackAngel112 a răspuns (pentru iiStrawberry):

Cu mare placere @(=w=)@