| Andreea_Ureche_1999 a întrebat:

Am vazut recent Wolf girl and Black prince s mi-a placut ..Stiti cumva daca o sa mai fie un OVA sau un Sezon 2?

Răspuns Câştigător
| Cloudless a răspuns:

Este un Ova, un fel de extra episod dupa cele 12.
http://gogoanime.io/ookami-shoujo-to-kuro-ouji-ova-episode-1
Sansele sa fie un al doilea sezon sunt. destul de mici. Aproape nule. Mai ales ca idea in sine e copiata, singura diferenta e ca au schimbat personajul feminin in unul si mai enervant.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se stie sigur inca tongue

| HarleyQuinn a răspuns (pentru Cloudless):

Serios? După ce e copiată idea?

| Cloudless a răspuns (pentru HarleyQuinn):

Un cliche des intalnit inca de prin 2008, 2009 in manga de genul romance. Acest anime este o adaptare, in alte cuvinte materialul provine de la manga ( benzi desenate japoneze ). Sa-ti fac o lista ar fi destul de obositor, dar daca iti spun sa cauti manhwa, manga coreana, cam 90% are un contrast de genul asta in care baiatul e nu stiu ce mare figura, iar fata ce nu are absolut nimic special ajunge din intamplare in contact cu personajul masculin ce se indragosteste instantaneu de ea datorita personalitatii ei unice. Unice in sensul ca nu stie cum trebuie creierul in a lua deciziile importante ci doar sentimentele, lucru ce este laudat destul de des.

| HarleyQuinn a răspuns (pentru Cloudless):

Aa, ideea cu "băiatul şmecher şi popular se îndrăgosteşte de tipa mai puțin populară, care în unele cazuri e în limbă după el" o ştiu, este de-a freptul clişeică. Am crezut că te referi la altceva, că această manga e copiată după altă manga, unde tipul se preface că e iubitul tipei ca să o tortureze apoi, când nu sunt în public.