''V-am iubit pe toţi, deşi uneori nu am arătat acest lucru. Tot ce am încercat a fost folositor sau nu. N-am fost perfectă, dar mulţumesc că mi-aţi fost alături în această luptă cu destinul. Acum e momentul să spun că îmi pare rău pentru ceea ce am făcut greşit sau n-am făcut. Hasta la vista, baby!''
OK, OK, poate e puţin cam lung...dar merge!
Nu plageti dupa mine ca nici eu nu plangeam dupa voi daca eram in viata!
si un PS dala mai jos asa: Apropo inca sunt in viata sunt in Venezuela
Aici eu ma odihnesc ~momosika de mene ~ fieva ciuda! am vecini cu cene barfita asa ca nu veniti asa des pe la mene in vizita am un singur pat si cu nimeni nu-l impart
"Ma intorc imediat!"Nu ma asteptati, totusi cred ca o sa mai dureze cateva minute.Bine ore.Bine saptamani.Bine luni.Bine ani...BINE BINE...Probabil mai mult de un deceniu dar cui ii pasa?! "
"cine are parinti pe pamant nu in gand, mai aude si-n somn ochii lumii plangand. cine are parinti inca nu e pierdut. Cine are parinti are inca trecut. Ratacit pr pamant ca e mare sau mic cine n-are parinti nu mai are nimic"
Amintiti-va de mine cu zambetul pe buze. Stiu ca e trist, dar mergeti inainte! Nu va speriati, va voi veghea mereu. Viata e o calatorie, iar eu am ajuns la destinatie. Voi mai aveti drumul vostru in fata. Sa nu ma uitati!
Dau o idee dar nu chiar vreau asta... " Remember to smile not to cry when you think to our memories "
Am murit de la SIDA. Copii, nu faceţi sex excesiv, dăunează grav sănătăţii
Sweet111 întreabă:
Shadow82838 întreabă: