| anonimathebest a întrebat:

ce ati vrea sa scrie pe piatra de pe mormantul vostru? cea mai faina funda

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
16 răspunsuri:
| Radioactive a răspuns:

''V-am iubit pe toţi, deşi uneori nu am arătat acest lucru. Tot ce am încercat a fost folositor sau nu. N-am fost perfectă, dar mulţumesc că mi-aţi fost alături în această luptă cu destinul. Acum e momentul să spun că îmi pare rău pentru ceea ce am făcut greşit sau n-am făcut. Hasta la vista, baby!''

OK, OK, poate e puţin cam lung...dar merge! big grin

| BlueVik a răspuns:

Nu plageti dupa mine ca nici eu nu plangeam dupa voi daca eram in viata!

si un PS dala mai jos asa: Apropo inca sunt in viata sunt in Venezuela

| pisicuta13 a răspuns:

Aici eu ma odihnesc ~momosika de mene ~ fieva ciuda! am vecini cu cene barfita asa ca nu veniti asa des pe la mene in vizita am un singur pat si cu nimeni nu-l impart tongue

| SmileyyXD a răspuns:

"Ma intorc imediat!"Nu ma asteptati, totusi cred ca o sa mai dureze cateva minute.Bine ore.Bine saptamani.Bine luni.Bine ani...BINE BINE...Probabil mai mult de un deceniu dar cui ii pasa?! "

| Anname a răspuns:

"we loved her a lot, but God loved her more "

| Anname a răspuns:

"cine are parinti pe pamant nu in gand, mai aude si-n somn ochii lumii plangand. cine are parinti inca nu e pierdut. Cine are parinti are inca trecut. Ratacit pr pamant ca e mare sau mic cine n-are parinti nu mai are nimic"

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Amintiti-va de mine cu zambetul pe buze. Stiu ca e trist, dar mergeti inainte! Nu va speriati, va voi veghea mereu. Viata e o calatorie, iar eu am ajuns la destinatie. Voi mai aveti drumul vostru in fata. Sa nu ma uitati!

| estera a răspuns:

"MORT. fara comentari

| onutzaony a răspuns:

Dnd imi fac somnul de frumusete! laughing

| anonimathebest explică:

Mai astept cateva

| Gorillaz a răspuns:

Dau o idee dar nu chiar vreau asta... " Remember to smile not to cry when you think to our memories "

| maryucamary a răspuns:

"Am mai spus-o n-o mai spun...stiti despre ce vorbesc nu va ganditi acum!" happy

| seby005 a răspuns:

Eu am fost ce esti tu azi, maine vei fi si tu ce sunt eu azi,

| Nesquik_1900 a răspuns:

Am murit de la SIDA. Copii, nu faceţi sex excesiv, dăunează grav sănătăţii

| HuskyBoy99 a răspuns:

Vin imediat

| Aditza333 a răspuns:

I will be back