| TootydeCool a întrebat:

Ce te uiti in cur..., ce te uiti in cur, ce te uiti in curtea mea? Parca tu nai cur..., parca tu nai cur, parca tu nai curtea ta! Ce te uiti la pu..., ce te uiti la pu, ce te uiti la putina? Cum o bag in pi..., cum o bag in pi, cum o bag in pivnita. Pic palac intr-un copac mie imi vine sa ma ca. _ _, calule mananci ovaz mie-mi vine sa ma ba_ _, baietelul face bae si se scarpina la co_ _, Cana mare biciclista a cazut si si-a rupt pi_ _, picpalac intr-un copac... Vau placut laughing..., Mai stiti si voi fragmentele dinacestea? Dau funda pentru macar inca 5 si funda+vot cam pentru 10winking Multumesc mult...

Răspuns Câştigător
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Permite-mi sa te corectez nitel:
"Domnu' Goe face baie
Şi se scarpină la...
Coana Miţa, biciclista
A căzut şi şi-a rupt.
Pitpalac, intr-un copac
Mie-mi vine să mă...
Calul trage la trăsură
Iar fetele m-apuc' de...
Putina cu castraveţi,
Asta-i treaba, măi băieţi!"

Astea le mai stiu:
Am iesit in gradinuta,
Patrunjelu-i pin la puta,
Firar el de patrunjel,
Nu pot sa ma pis de el.

Je m'appelle Vasile Mure
Je veni de la padure
Je gasi nevasta-n pat
Se randez vous cu-n alt barbat
Quand je preparai ciomagu'
Mon amie sarise gardu'
Il tombeau dans la urzici
Sur son c*r numai basici!

Si-a murit Dumitru versurile melodiei:
http://www.versuri.ro/......mitru.html

10 răspunsuri:
| kogi1983 a răspuns:

Coana mare biciclista

| TheScamy a răspuns:

Era:
Coana Mita biciclista a cazut si si-a rupt pi...
Pipalact intr-un copac mie-mi vine sa ma ca...
Calule mananci ovaz,
Bere buna de baut mie-mi vine sa ma fu...
Fugi de-aici ca esti nebun pune mana pe-nvatat ca nu esti de maritat.
Asa era.big grin

| TootydeCool explică (pentru TheScamy):

In fine dar eu v-am intrebat daca mai stiti cateva nu sa ma coectati dar oricum multumesc

| Tuitiiii a răspuns:

Coana mita biciclista a cazut si si-a rupt pi...
Pitpalac intr-un copac mie`mi vine sa ma ca...
Calule mananc ovaz, mi-emi vine sa ma ba...
Baietelul face baie si se scarpinala coa...
Coana mita biciclista.happy**

H.Ha.Hai. Hai s. Hai sa. Hai sa n. Hai sa ne. Hai sa ne f... Hai sa ne f.Hai sa ne facem timp sa ne cunoastem mai bine.

Un elefant da peste un musuroi de furnici. Furnicile se urca pe elefant, dar elefantul se scutura si cad aproape toate, numai una ramane. Celelalte de jos ii striga:
- Strange-l de gat, strange-l de gat! -nu e fragment da e funny-

Detaliu nefericit, aceasta femeie fusese deja victima unui accident mortal cu un an inainte... (Libertatea)
Din nou ieri se formase coada, in fata gaurii de pe Calea Vacaresti (Libertatea)
In acea noapte fatala, hemoroizii il impiedicau sa inchida ochii... (Libertatea)
Firul vietii victimei a fost sugrumat cu salbaticie, cu multiple lovituri de cutit. Avea doar o strangulatie superficiala la umar... (Libertatea)
Misterul femeii taiate in bucati ramine intreg! (Ev. Zilei)
Biserica fiind in reparatii, victimele accidentului au fost comemorate in sala de festivitati a primariei... (Ev. Zilei)
Toti portau o cirpa la brat... (Ev. Zilei)
Mai comod, mai modern si mai nefalsificabil, avem la dispozitie noul carnet de conducere... (Ev. Zilei)
Arestarea s-a operat fara infuziune de sange... (National)
Familia multumeste calduros celor care au luat parte la decesul scumpei lor Elisabeta M... (Romania Libera, decese)
Apa oceanului si clima sunt foarte umede in aceasta regiune... (Romania Libera)
Raportul politiei releva ca victima s-a sinucis singura... (Actualitatea Banateana)
Spitalul judetean a fost dotat cu un aparat de reanimare dupa ultimul strigat... (Monitorul de Cluj)
Cand s-a sinucis nefericita femeie? Oare si-a gasit moartea inainte de a se arunca in apele Muresului? (Monitorul de Timisoara)
Gaurile din lenjeria lui lasau sa se intrevada o familie saraca... (Monitorul de Timisoara)
Vanatoarea in Vrancea: mai putini cerbi, dar mai numerosi... (revista AGVPS)
Isi misca coada in cadenta, ca un soldat la parada... (revista AGVPS)
Din cauza caldurii, muzicantii fanfarei nu vor purta decit cascheta uniformei... (Romania Libera, 1934)
Ultimele lui cuvinte au fost o tacere sfidatoare... (Glasul Bucurestilor, 1921)
Tombola Societatii Banatene Amicii Animalelor: nr. 5338 castiga o pusca de vanatoare... (Bega, 1924)
La Bacau, sarbatorirea zilei de 1 Mai va avea loc pe 1 Mai... (Scanteia, 1984)
Este Targul anual al vitelor si porcinelor, veniti cat mai multi! (Scanteia, 1967) Fundits?puppy dog eyes

| i3blueeyes a răspuns:

Eu stiu ca e : Ana Mita biciclista a cazut si si-a rupt piiitpalac intr-un copac mie-mi vine sa ma caaalul trage la caruta fetele ma trag de puuune mana la invatat ca nu esti de insurat. happy

| CoMyYySiAtat a răspuns:

Hai sa dam mana cu mana
Cei cu patru la romana
Si cu doi la geografie
Da-o-ncolo de chimie

Ha, e asa de bun raspunsu meu incat o sa-i d-ai 10 voturi! ( cu stupid, daca nu te-ai prins )

Astept stupizii!

| TootydeCool explică (pentru CoMyYySiAtat):

Buna, imi pare rau dar ti-am dat folositor, fiecare raspuns imi este folositor. Apreciez ca ai incercat! Succes in continuare

| Theo_Baddas_1996 a răspuns:

Pitpalac intr-un copac mie-mi vine sa ma calule mananci ovaz mie-mi vine sa ma baietii lu' nenea Nae se scarpinau intre coana mare biciclista a cazut si si-a rupt pune mana pe invatat ma! happy

| SlenderWomen a răspuns:

Baietelul face baie si se scarpina la
Coana Mita biciclista a cazut si si-a rupt
Pitpalac intr-un copac mie-mi vine sa ma
Calule mananci ovaz mie-mi vine sa ma
Bere buna de baut mie-mi vine sa ma
Fugi de-aicea esti nebuna
Umbli noaptea dupa
Pune mana pe-nvatat ca nu esti de maritat

| AdrianSiPunct a răspuns:

Ma dusai la insurat, si am dat de un barbaaaaat. El avea o PU#A lunga si a vrut sa ma ajungaaaa.Ma-m intors ca sa dau mana dar el s-a intins cu PU#A.Cam atat am vrut sa spun eu acum va zic drum buuuuun Caaaaale batuta cine va prinde sa va FU#A

Aceasta este poezia sa nu credeti ca v-am injurat