Se pare ca nimeni nu ti-a raspuns pentru jocul ala. Am vazut reclama de atatea ori, oricum, eu nu cred ca e facut dupa un anime ceva. Pur si simplu un joc.
Eu am vazut Hakuouki, si intr-adevar, primul sezon a fost plictisitor, dar in al doilea, romanta e la putere.
Paradise kiss? Are doar 12 episoade, e destul de matur, sper sa iti placa.
Hello.
Iti raspund doar la a doua intrebare.
- Amagami SS (2 sez)
- Sakamichi no Apollon
- Nogizaka Haruka no Himitsu (2 sez)
- Myself; Yourself
- Itazura na Kiss
- Hana Yori Dango
- Akane-iro ni Somaru Saka
- Paradise Kiss
- Bakuman (3 sez)
- Mashiroiro Symphony
- Ano Natsu de Matteru
- True Tears
- School Days
- Suzuka
- Kareshi Kanojo no Jijou
- Nodame Cantabile (3 sez)
Vizionare placuta!
Trebuia sa vezi sez 2 din hakuouki -este mult mai bun si mai romantic
Anime doar cua dolescenti, hm... :
Say i love you
Skip beat
Brothers Conflict
Uta no prince sama
Itazura na kiss
Yumeiro Patissiere
Clannad si Clannad AS - pregateste-ti batista pentru ca o sa curga rauri de lacrimi - mai ales in sez 2
Hanasakeru seishounen
Saiunkoku Monogatari-Mai mult sau mai putin
La corda d'oro
Aishiteruze baby
Yamato andeshiko shichi henge
-mai mult comedie, dar are si momente romance, chiar daca mai putine
-full metal panic ( are si oameni cu arme, roboti, etc dar al doilea sezon e mai mult romance, cred )
Chihaya furu ( 2 sez)
Myself yourself
Mai am si alte sugestii, chiar daca nu sunt cum vrei tu si acestea sunt super, ar trebui sa le incerci
Kamisama Hajimemashita - e super, il iubesc, cel mai dragut anime posibil, romance, comedy, povestea e destul de draguta
-inu x boku ss
- Kobato ( si asta s-ar incadra la doar cu adolescenti, nu are prea multe personaje fantasy... ma rog)
-Earl and fairy
-Otome yokai zakuro
-Kamikaze kaitou jeanne
-Mamotte lolipop
-romeo x juliet
-pretear
-Fruits basket
-Amnesia( e super )
-shugo chara
-Full moon wo sagashite
-Kaze no stigma
-Sankarea
-chobits
In legatura cu jocul, nu este facut dupa manga dar poti gasi fan-fiction yaoi cu baietii din el
P.S : Mi-a zis o prietena care joaca si ea, nu am citit asa ceva deci nu stiu unde se gasesc.
IDangerous si eu m-am uitat la Naruto (normal) cand era pe Jetix dar acum s-a facut partea a doua Naruto Shippuden unde toate personajele au crescut si s-au intamplat diferite chesti misto de exemplu vulpea 9 cozi este cel mai bun prieten cu Naruto, Sasuke s-a intors, si a inceput un al 2-lea razboi ninja in care Naruto se bate cu Madara Uchiha iar apoi Naruto si Sasuke devin zei
Daca vrei sa te uiti itirecomand pagina Anime.Kage.com
http://anime2kage.info/anime/naruto-shippuden/