Si pe mine m-au sunat 2 nebune.Mi-au zis asa.Alo? Familia Muratura?
Apoi am zis:Imi pare rau, ati gresit borcanul...Ideea e sa ii tii piept
Poate ca are ceva cu voi doi.Sunteti impreuna tu si colegul? Sau asa intelege acel anonim care va suna. Poate este ex tau sau are legatura cu o fosta relatie din partea lui.
Iti dau eu in sfat: Daca cineva face misto de tine incearca sa faci si tu de el de exemplu pe mine m-a sunat unu si mi-a zis : Buna, aici este urangutanul? Nu dar voi semanati cu niste babuini
Bla bla bla...hai du-te la conversatii/timp liber si lasa comics in pace.
Poii, poate e vreun "dusman" de`al tau ce avea chef sa injure. Daca te enerveaza asa tare si te jigneste, nu stiu schimbati numarul` de telefon.Eu m`as simti cam rau pentru ca, nu suport ca cineva sa ma injure.
Păi poate îți știe numărul de la cineva și te-a sunat cu diez31diez(formezidiez31diez la începutul numarului de telefon si apoi scrii numarul respectivei persoane.Cand apare la persoană ca o suna cineva scrie:„număr necunoscut"si nu îi scrie numarul tau(dacă nu știai)) și am făcut mișto de tine.Probabil era un cunoscut și a vrut să faca mișto de tine
Si pe mine ma suna o idioata dar nu o cunosc asa si am prins-o intr-o zi si am batut-o de sa **** pe ea
Sa inteleg ca nu ai ce face pe acasa...prosti asa ca tine, mai varza murata. Nu stiu de ce imi irosesc timpul cu oameni ca tine.
Mai bine te duci frumos, cu un autobuz ceva, sa te arunci intr-o cascada.
BadAngel3 întreabă:
Shadow82838 întreabă: