| FireLollipop사람에게 a întrebat:

Cum reactionati cand cineva, absolut necunoscut va face o farsa proasta la telefon? Aceeasi persoana mi-a facut o farsa aseara (sunand dupa doua numere diferite) si acum cateva saptamani. E complicat: a spus ca este unul dintre colegii mei eu mi-am dat seama ca nu e el pentru ca nu avea vocea lui si a incepu sa ma injure, iar colegul meu nu vorbeste in asemenea hal(colegului meu i-a facut aceeasi farsa). Nu pot sa inteleg cine e si de unde imi stie numarul si mie si colegului meu.

Răspuns Câştigător
| brutus123 a răspuns:

Si pe mine m-au sunat 2 nebune.Mi-au zis asa.Alo? Familia Muratura?
Apoi am zis:Imi pare rau, ati gresit borcanul...Ideea e sa ii tii piepthappy

11 răspunsuri:
| 000nina000 a răspuns:

Poate ca are ceva cu voi doi.Sunteti impreuna tu si colegul? Sau asa intelege acel anonim care va suna. Poate este ex tau sau are legatura cu o fosta relatie din partea lui.

| ᎦʉɮȤҿℜθ a răspuns:

Iti dau eu in sfat: Daca cineva face misto de tine incearca sa faci si tu de el de exemplu pe mine m-a sunat unu si mi-a zis : Buna, aici este urangutanul? Nu dar voi semanati cu niste babuini laughing

| dadasssssssss a răspuns:

Bla bla bla...hai du-te la conversatii/timp liber si lasa comics in pace.

| Error_9830 a răspuns:

Il injur pana inchide laughing)

| Andrutzikka a răspuns:

Poii, poate e vreun "dusman" de`al tau ce avea chef sa injure. Daca te enerveaza asa tare si te jigneste, nu stiu schimbati numarul` de telefon.Eu m`as simti cam rau pentru ca, nu suport ca cineva sa ma injure.

| baubau11 a răspuns:

Păi poate îți știe numărul de la cineva și te-a sunat cu diez31diez(formezidiez31diez la începutul numarului de telefon si apoi scrii numarul respectivei persoane.Cand apare la persoană ca o suna cineva scrie:„număr necunoscut"si nu îi scrie numarul tau(dacă nu știai)) și am făcut mișto de tine.Probabil era un cunoscut și a vrut să faca mișto de tinewinking

| FireLollipop사람에게 explică (pentru 000nina000):

Nu, nu suntem impreuna.

| SimpluCosty a răspuns:

Si pe mine ma suna o idioata dar nu o cunosc asa si am prins-o intr-o zi si am batut-o de sa **** pe ea

| FireLollipop사람에게 explică:

Sa inteleg ca nu ai ce face pe acasa...

Sa inteleg ca nu ai ce face pe acasa...prosti asa ca tine, mai varza murata. Nu stiu de ce imi irosesc timpul cu oameni ca tine.

Mai bine te duci frumos, cu un autobuz ceva, sa te arunci intr-o cascada.