| DuzzyDrey a întrebat:

Buna fani narutobig grin Deci pana la urma tobi este obito? sau tobi este madara ca nu mai inteleg nimic, in manga zice ca este obito iar in ep. normale tobi zicea despre el ca este madaraa! wtf? raised eyebrows

Răspuns Câştigător
| Andreiutza_Deea_1995 a răspuns:

Buna! In primul rand, Tobi = Obito, este adevarat ce se afla in manga pentru ca cei de anime adica personajele tsunade-sama etc. cred ca tobi=obito dar nu este asa.
Obito s-a sacrificat pentru kakasi si l-a rugat pe kakashi sa ii ia ochiul (sharingan) Madara l-a observat pe obito si l-a salvat Kakashi si Rin erau atacati iar obito asa bandajat si ranit cum era el a venit si i-a salvat Kakashi nu stiu dc a omorat-o pe Rin! Kakashi a plecat iar Obito a luat-o in brate pe Rin si a inceput sa-i curga mult sange din ochiul ramas De cand a murit Rin el si-a pus masca aia portocalie si si-a pus numele de tobi! Kakashi a avut multe lupte cu tobi fara sa stie cine este de fapt In episodul 599 Naruto Shippuden Naruto ii sparge masca cu rasengan-ul lui si El si Kakashi afla ca tobi=obito

Fundita? :*

17 răspunsuri:
| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Auu, cate intrebari de genu asta au fost puse... fara numa! fara numar! laughing si acum sa iti raspund spune asta pentru ca ceilalti sa se sperie de el de fapt asa facea. Si Tobi e Obito, ce e asa greu de inteles? Poate daca te uitai mai atent/a poate pricepeai de la inceput ce vroia sa zica. Mai uita-te in manga dupa aia raspunde-mi big grin.

| Moniix0Fb a răspuns:

Http://www.youtube.com/user/MoniixRrr?feature=mhee

stiu ca esti fan de aceea te rog sa treci aici;). Sunt 2 clipuri despre Naruto;). Un fic

| Alexct21 a răspuns:

Ai gresit CATEGORIAAA!
Discutie Inchisa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai,se presupune ca madara este intr-un fel in corpul lui obitothinking

| Never4ever a răspuns:

Pai cred ca cel mai bun raspuns ar fi ca el e Madara in corpul lui Obito.Dar oricum si noi suntem la fel de confuzi ca tine pentru ca e cam complicat sa intelegem cine e. Adica daca e Obito de ce a mintit in anime ca e de fapt Madara sau daca e Madara de ce in manga apare ca Obito? Nici eu nu inteleg si sunt complet confuza dar vom vedea in capitolele urmatoare din manga sau in anime.

| Never4ever a răspuns (pentru Alexct21):

La ce categorie vroiai sa puna intrebarea? Atata timp cat nu exista o categorie,, Manga\Anime''nu avea unde sa o puna.Nici la filme si seriale nu putea pentru ca el s-a referit si la manga si la anime.

| DuzzyDrey explică (pentru Never4ever):

Ms de raspwinking, la varianta asta m-am gandit si eu ca madara ia "imprumutat " corpul lu obito

| Never4ever a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

De ce crezi ca e Obito? Doar ca asa era in manga? Atunci de ce in anime s-a spus de vreo 4 ori ca el e Madara?(Au spusbig grinanzo, Tobi, Minato)...De ce sa fi mintit sau ei de ce credeau asta? Raspunde-mi la aceste intrebari si dupa am sa te cred ca Tobi e Obito.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru Never4ever):

Pentru a-i umple de frica. Pentru a-i face sa creada ca el este Madara care era extrem de puternic, si ei il stiau de frica si a vrut sa bage frica in ei. Evident ca mai poate fi si alte variante dar eu o sustin pe asta.

| Never4ever a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

A si de ce ar vrea Obito sa captureze bijuurile?

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru Never4ever):

Pentru a-l ajuta pe Madara sa fie Jiinchurikiul cu 10 cozi sau sa fie el sau... sa-l reinvie pe Rikudou, maestrul celor 6 cai. Oricum nu s-a pomenit prea multe de el si cred ca se va pomeni spre viitor.

| corina1999 a răspuns:

Inaite sa apara in manga ma tot gandeam cine e obito acum mi-am dat seama ca a scos doar o din obito si a esti tobi nu imi vine sa cred ca nu am observat de obicei sunt atenta a si referitor la intrebare tobi e tobi si mandara e mandara probabil isi spunea mandara findca el ii ducea viziunea despre lume mai depatrte si dorea in acelasi timp sa creeze confuzie cel putin asa cred.

| UchihaMadaraTheBest a răspuns:

Uitati-va la naruto shippuden de la 137 pana la ep 142.Acolo este totul despre itachi si madara si chiad despre satul frunzei si senju hashirama.Cel cu masca este Uchiha Madara [TheBest:X]

| DuzzyDrey explică (pentru UchihaMadaraTheBest):

De fapt daca imi aduc aminte este partea cand sasuke il omoara pe itachi, iar acolo obito spune ca este madara pentru ca restul sa il stie de frica, si de cand a plecat de la madara dpa ce la salvat sa intitulat "madara", uita-te la manga...

| UchihaMadaraTheB3st a răspuns:

Sakura uita-te la episodul 139[Misterul lui Tobi] si vei vedea cine este uchiha madara.Din pacate Tobi este obito.Sa iti explic.Pe cand madara era pe moarte il gaseste pe obito.Il invata toate tehnicile si secretele pe care le stia, si il face pe obito foarte puternic incat poate continua planul Ochiul Lunii.In manga arata ca, Kabuto il invie pe madara, iar acesta sparge Edo Tensei[doar madara si cu itachi au reusit sa sparga Edo Tensei]Dupa ce sparge Edo Tensei merge si se bate cu cei 5kage, atunci face Susanoo forma evoluata.In timp ce Madara se lupta cu cei 5 kage, Naruto se lupta cu Tobi, unde Naruto domina.Ii sparsese si masca. Dupa un sir de intamplari Madara se duce unde era Tobi si ia jumate din chakra vulpii cu 9 cozi si jumate din chakra bestiei cu 8 cozi si face Bestia cu 10 cozi care nu era asa puternica deoarece avea doar jum de chakra a ultimilor 2 monstri.Si lupta finala va fi intre Naruto si Sasuke sau Naruto si Madara

| DuzzyDrey explică (pentru UchihaMadaraTheB3st):

Mersii dar m-am lamurit de mult cu chestia asta de cand au aparut capitolele de la 599 in manga.tongue...Thx pentru rasptongue.
Totusi ma simt dezamagit ca este obito, adica nu suportam ipoteza Tobi=Obitostraight face

| Florian_Alin_1991 a răspuns (pentru Never4ever):

Nu sunt bijuterii sunt bestii.Nagato a fost manipulat de Obito pentru a fi lider.
Obito vrea sa il pacaleasca pe Madara (Madara stie ca Obito vrea numai el bestiile cu cozi si ii joacajocul lasandu-se pacalit)Obito vrea bestilee pentru puterea absoluta si pentru a invoca bestia cu 10 cozi.Bestia cu 10 cozi poseda o tehnica cu care Obito poate controla lumea