| Aoi a întrebat:

Buna sunt in cautare de inspiratie pentru un manga. Pana acum am facut 2 si am cam ramas fara inspiratie. Daca aveti vreo ideii scrieti-mi.Manga-ul trebuie sa fie bazat pe romance si comedie. Tin sa mentionez ca nu ma inteleg prea bine cu vrajotorii si super eroii deci, caut ceva normal si amuzant.Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| birdie14 a răspuns:

Bună.Ce spui de Hotarubi no Mori E? Are 4 capitole,fiecare cu o poveste emoţionantă,din câte ştiu unul dintre capitole a fost chiar ecranizat într-un film anime,dar nu asta e ideea.
Mai este şi Waruiko no Mikata,comedie, romanţă, puţin ecchi, dar nu ştiu toate amănuntele, nu am terminat de citit...
Sper să te ajute.Baftă.

5 răspunsuri:
| Elsiane a răspuns:

Vrei să fie un manga precum acesta http://mangazup.com/lovely-complex-0-1?

| Aoi explică (pentru Elsiane):

Pai unul dintre manga-urile pe care le-am facut era bazat exact pe povestea Lovely Complex, iar celalalt era o amestecatura de... Kaichou-wa-maid sama si Ouran higt school Club.Si acum nu stiu ce sa mai fac.Am nevoie de o idee, o poveste ceva. Am citit o garmada de maga-uri si mi-au placut toate, dar ce mi-ar trebui mie ar fi : 1.Actiunea sa se petreaca undeva la liceu sau la academie. 2. Tipii trebuie sa fie bogati big grin si altceva nu stiu, ai vreo sugestie?

| Aoi explică:

Ei bine dupa cum spuneam, un manga a fost bazat pe povestea din Lovely Complex iar celalalt afost o combinatieintre Kaichou-wa maid sama si Ouran Host club.Iar acum nu mai am idei. Tot ceea ce stiu este ca actiunea ar trebuie sa se petreaca ori la liceu ori la academie, tipii ar trebuie sa ai bani big grin, iar de aici nu mai stiu.Am nevoie de sugestii pentru o posibila poveste.La inceput ma gandeam ca tipul ca fie de genul lui Usui din Kaichou-wa maid sama, sau sa pun niste gemeni ca cei doi din Ouran (va rog, raspundeti doar daca stiti sau daca va intereseaza).

| Elsiane a răspuns (pentru Aoi):

Hm, dă add la peach.mode@yahoo.com și poate îți dau câteva sugestii.

| Powerrrrrr a răspuns:

La o academie pentru bogati in Antartica/Siberia ajunge o fata dintr-o tara calda din pura intamplare.