anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aceasta este o intrebare adresata fanilor manga/anime-uri si mai ales fanilor Vampire Knight.
Tocmai azi la ora 5 dimineata am terminat de vizionat Vampire Knight Guilty si intrebarea mea este daca pana urma mai apare sau a aparut sezonul 3?(Care din cate am inteles s-ar fi numit Destiny,dar nu asta conteaza.)Si nu numai in anime, dar si manga.
Eu am cautat pe internet dar toate intrebarile erau din 2013-2014, iar eu nu cunosc situatia de acum.Iar dupa o ora de cautari, am sfarsit cu mai multe intrebari decat aveam la inceput.
Si mai vreau sa va intreb.Am vazut pe unele site-uri ca ar fi si niste romane pentru acest anime -desi nu cred-,dar daca exista,imi puteti da numele lor? Iar daca nu sunt romane,ci manga, va rog sa imi spuneti!

Va multumesc mult! Chiar sunt nebuna dupa acest anime si vreau sa aflu daca exista o continuare.

Dau funda.

Răspuns Câştigător
| khaterin a răspuns:

:o si eu ador vampire knight, daca vrei sa vezi cum continua citeste manga; http://www.mangatank.com/manga/vampire-knight, e in engleza povestea continua de la capitolul 47, sper sa iti fie de ajutor :*

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru khaterin):

Iti multumesc pentru raspuns! Daca nu imi mai raspunde si altcineva, o sa iti dau tie funda!