Obito Uchiha (うち は オビト, Uchiha Obito) este un fost Shinobi Chunin-nivel din Konoha și membru al echipei Minato, care a fost gandit sa au murit la Podul Kannabi în a treia Shinobi Război Mondial. După o pierdere tragică, Obito mai târziu a început să funcționeze ca un om mascat sub masca de Madara Uchiha, iar mai târziu sub numele de Tobi (トビ, Tobi), și a devenit un responsabil penal internațional pentru diferite infracțiuni, precum și devenind binefăcător pentru Akatsuki. El este unul dintre cei doi vii Uchiha rămase, al doilea și actual jinchūriki a 10-cozi [3] și unul dintre principalii antagoniști ai seriei.
Tobi este Obito (colegul de echipa a lui Kakashi si Rin) citeste Naruto Manga, e mult inainte anime-ului.
Si daca citesti naruto Manga, de la capitolul 599 incolo (de pe AnimeKage), vei intelege mai multe.
Tobi? Hmm. Nu m-am mai uitat de mult, este tipul din akatsuki cu mască parcă. Oricum ştiu că purta masca aceea şi avea comportamentul copilăresc ca o deghizare. Ese de fapt Madara. Nu mai ţin minte exact şi ce vroia. Era oricum din clanul Uchiha şi s-a luptat în trecut cu un hokage etc. Restul nu îmi mai amintesc.
Dar de unde e asa ranit adica e pe jumate alb si de unde a luat rinnenganul ca stiu ca are sharingan si rinnengan de unde?
In manga naruto ii sparge masca... Sub masca cine crezi ca era? Obito Uchiha. Lumea spune ca este Madara, dar Madara pentru el a fost un nume de scena ca sa spun asa... Madara l-a salvat atunci cand a cazut piatra aceea uriasa peste el. In razboi (atunci cand naruto ii sparge masca ) i se alatura si Madara.
E pe jumătate alb pentru că atunci când corpul lui a fost zdrobit Madara l-a luat cu el și i-a implantat celulele lui Hashirama ca să își revină... oarecum.
Ok am inteles dar inca n-am inteles de unde are rinnengan si app de unde avea obito pe vulpea cu 9 cozi( Masked man)
Tobi =Uchiha Obito, Madara la salvat ia implantat celulele primului Hokage Harasima Senju, obito atunci cand avea Vulpea cu 9 cozi o controla cu ajutorul Sharinganului (nu era jinchuuriki lui 9 cozi o invoca cu tehnica de invocare), dar pana la urma el devine jinchuuriki-ul lui 10 cozi.
Rinnegan-ul îl are de la Nagato. Când a murit Nagato, Tobi şi-a implantat rinnegan-ul de la el.
Deeci... Practic, ar trebui sa injur! Si pe cel care a pus intrebarea, si pe cei care au raspuns . FRATE CAUTA PE GOOGLE SI AI SA VEZI CA SUNT VREO 50 DE INTREBARI CU TOBI...