| Alexutzu61 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare pentru iubitorii de naruto shippuden. Cine este tobi?

Răspuns Câştigător
| UnVis a răspuns:

Obito Uchiha (うち は オビト, Uchiha Obito) este un fost Shinobi Chunin-nivel din Konoha și membru al echipei Minato, care a fost gandit sa au murit la Podul Kannabi în a treia Shinobi Război Mondial. După o pierdere tragică, Obito mai târziu a început să funcționeze ca un om mascat sub masca de Madara Uchiha, iar mai târziu sub numele de Tobi (トビ, Tobi), și a devenit un responsabil penal internațional pentru diferite infracțiuni, precum și devenind binefăcător pentru Akatsuki. El este unul dintre cei doi vii Uchiha rămase, al doilea și actual jinchūriki a 10-cozi [3] și unul dintre principalii antagoniști ai seriei.

10 răspunsuri:
| Gekkō a răspuns:

Tobi este Obito (colegul de echipa a lui Kakashi si Rin) citeste Naruto Manga, e mult inainte anime-ului.

| Gekkō a răspuns:

Si daca citesti naruto Manga, de la capitolul 599 incolo (de pe AnimeKage), vei intelege mai multe.

| iDangerous a răspuns:

Tobi? thinking Hmm. Nu m-am mai uitat de mult, este tipul din akatsuki cu mască parcă. Oricum ştiu că purta masca aceea şi avea comportamentul copilăresc ca o deghizare. Ese de fapt Madara. Nu mai ţin minte exact şi ce vroia. Era oricum din clanul Uchiha şi s-a luptat în trecut cu un hokage etc. Restul nu îmi mai amintesc.

| Alexutzu61 explică:

Dar de unde e asa ranit adica e pe jumate alb si de unde a luat rinnenganul ca stiu ca are sharingan si rinnengan de unde?

| Prenoptial23 a răspuns:

In manga naruto ii sparge masca... Sub masca cine crezi ca era? Obito Uchiha. Lumea spune ca este Madara, dar Madara pentru el a fost un nume de scena ca sa spun asa... Madara l-a salvat atunci cand a cazut piatra aceea uriasa peste el. In razboi (atunci cand naruto ii sparge masca ) i se alatura si Madara.

| єχcєєℓ a răspuns (pentru Alexutzu61):

E pe jumătate alb pentru că atunci când corpul lui a fost zdrobit Madara l-a luat cu el și i-a implantat celulele lui Hashirama ca să își revină... oarecum.

| Alexutzu61 explică:

Ok am inteles dar inca n-am inteles de unde are rinnengan si app de unde avea obito pe vulpea cu 9 cozi( Masked man)

| bcalex96 a răspuns:

Tobi =Uchiha Obito, Madara la salvat ia implantat celulele primului Hokage Harasima Senju, obito atunci cand avea Vulpea cu 9 cozi o controla cu ajutorul Sharinganului (nu era jinchuuriki lui 9 cozi o invoca cu tehnica de invocare), dar pana la urma el devine jinchuuriki-ul lui 10 cozi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Alexutzu61):

Rinnegan-ul îl are de la Nagato. Când a murit Nagato, Tobi şi-a implantat rinnegan-ul de la el.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Deeci... Practic, ar trebui sa injur! Si pe cel care a pus intrebarea, si pe cei care au raspuns straight face. FRATE CAUTA PE GOOGLE SI AI SA VEZI CA SUNT VREO 50 DE INTREBARI CU TOBI...