| catta95 a întrebat:

am si eu o intrebare mai prosteasca dar trebuie sa intreb pentru sanatatea mea!
Nu ma mai pot lasa de fumat si as vrea sa imi spuneti ce tigari pot fuma care nu sunt asa periculoase in afara de slimsuri!

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @catta95! Dacă vrei, poţi! Nu cred în metodele care te ajută să renunţi la fumat de genul plasturilor, a gumelor de mestecat etc. Nu cred nici în metoda asta de reducere a numărului de ţigări pe care le fumezi într-o zi cum nu cred nici în existenţa unor ţigări mai puţin periculoase. Mă repet dar nu am încotro- dacă vrei, poţi! Totul depinde numai de tine, le laşi definitiv dintr-o dată sau nu te laşi de fumat. Eu le-am lăsat pur şi simplu, nu am mai frecventata cam o lună de zile medii în care se fumează şi am reuşit să nu mai simt nevoia de a fuma. Nu este simplu, dar este doar un exerciţiu de voinţă!
Mari succese şi o zi cu zâmbet să ai!

6 răspunsuri:
| VladimirPutin a răspuns:

Carpați dar nu mai sunt

| ᎦʉɮȤҿℜθ a răspuns:

Tigari mentolate happy

| AfroBelgianu a răspuns:

Pai. de cate ori iti vine sa fumezi baga o bomboana mentolata in gura(o sa iti treaca pofta) SAU fa-ti un joint din frunze de menta.Nici ele nu sunt prea sanatoase, dar sunt mai bune decat tutunul

| xname23 a răspuns:

Incearca tigarea electonica http://magazin-non-stop.ro/......rette.html

| SwettyCat a răspuns:

Buna!
Nu stiu sa iti raspund la intrebare dar cred ca pot sa te fac intr-un fel sa nu mai funezi.nu te mai gandi la tigari, mesteca niste guma, mananca niste cipsuri dar4 nu te mai gandi la tigari. SPER ca te-am ajutat! funda, nu?

| kamelia9311 a răspuns:

încearcă să uiţi de existenţa lor. sin4r nu ştiu.da. âncearcă