Cele mai bune animeuri sunt cele lungi.
1.La moment privesc One Piece si este cel mai interesant anime pe care l-am vazut pana acum. Sunt abia la episodul 435 si incerc sa le urmaresc cat mai incet posibil, pentru ca stiu ca odata terminate, imi voi pierde intr-o oarecare masura interesul, pentru ca ar trebui sa astept mult pentru un alt episod. Asa mi s-a intamplat si cu Naruto Shippuden.
2. Apoi, alt anime interesant este Bleach, cu toate ca nu au terminat sa il faca, dar nici nu incearca. S-a oprit la un episod si nu mai continua. Oricum pana in momentul ala, anime-ul merita vazut.
3.Naruto si Naruto Shippuden, probabil stii deja cat de tare e din alte raspunsuri
In rest, anime-urile sunt scurte si nu prea ti le mai amintesti dupa, dar fiecare are preferintele sale.
Favorite top 5 Anime
C - ideea banilor care pot cumpara viata
Chobits - poveste despre dragostea dintre masina si om
xxxHOLiC
Tsubasa Chronicle - toate personajele se gasesc aici
Great Teacher Onizuka - profesorul ideal
Au poveste originala.
http://miauti.blogspot.ro/
Am văzut destul de multe anime-uri la viața mea, însă doar unele m-au impresionat cu adevărat.
1. "Naruto"/ "Naruto Shippuden" - este primul anime pe care l-am văzut. De la început m-am îndrăgostit de el, pentru că pur şi simplu, este combinația perfectă.
2. "Death Note" - tot ce pot spune este: psihologie. Ador acest anime, îl ador pe L. Atâta inteligență într-un singur anime, m-a captivat complet.
3. "Kaichou wa Maid-sama" - ador acest anime, doar din simplul fapt că grafica şi povestea este genială. E un anime romantic, iar după părerea mea merită văzut.
4. "Another" - mi-a plăcut foarte mult povestea acestui anime. Plus că şi grafica este destul de bună.
5. "High school of the dead" - l-am văzut vara trecută, şi mi-a plăcut. Cu toate că e mai pervers, şi personajele nu sunt chiar atât de decente, e mișto anime-ul.
Buna.
Ei bine, dintre toate anime-urile care le-am văzut pana acum cel mai mult mi-a placut Naruto+ Naruto Shippuden ( continuarea ). Este un anime care pur și simplu mi-a ajuns la inima prin poveștile triste de care au avut parte personajele. Este de admirat curajul lui Naruto de a merge mai departe oricât de dureroasa ar fi situația și ambiția de care da dovada acesta.
Imi plac multe anime-uri si nu prea pot sa aleg doar cateva dar cel mai recent anime care m-a lasat impresionata si mi-a placut la nebunie a fost Full Metal Alchemist.
Naruto imi place foarte mult.
One piece..este foarte bun
Bleach.
Zetman are doar cateva episoade dar este foarte bun
1.One Piece
2. Dragon Ball Z
3.Death Note
4. Full Metal Alchemist
5.Naruto Shippuden
Oi oi nakama, top-ul meu e urmatorul:
1.One Piece
2.One Piece
3.One Piece
4.One Piece
5.One Piece
1.Naruto: Mi se pare un serial care te marcheaza profund.
2.One Piece nu a fost chiar prea bun dar a fost interesant.
3.Galactik Footbal nu se intampla prea multe chestii (dar pentru fotbalisti ar fi unul interesant)
ĐємσиiquєΑиgєl întreabă:
aname întreabă: