Hmm , chiar as fi vrut sa fac si eu o carte despre dragoste... din pacate nu am vrut sa fiu luat in ras daca fac asta(din cauza ca sunt baiat... nu de altceva ). Deci, ai putea face o scena cand personajul principal al cartii se intalneste cu un baiat/fata, si se uita mereu in ochi. Iar personajul principal, nu ii poate spune ce sentimente are fata de persoana iubita, deoarece nu o cunostea si ii era foarte frica sa ii zica, ca sa nu fie respins/a. Iar peste un timp se intalneste din nou, iar personajul principal opreste fata/baiatul, ca sa ii zica ce are pe suflet. In final tot nu a putut zice, iar el/ea, face rost de i-dul fetei/baiatului, sau face rost de ceva ca sa intre in vorba de pe calculator cu baiatul/fata. Pana la urma face rost de la prietenul/prietena, cel mai bun / cea mai buna. Incep amandoi sa se prezinte, pana la urma amandoi vroiau sa isi zica ceva. Incepe prima data personajul principal, si ii zice ca este foarte sincer/a. Ii spune ca vrea sa fie impreuna, si de aici te descurci singura.
Da dar chestia este ca baiatul provine dinto trupa de rebeli iar el se indragosteste de fata am scris deja o parte ca a\u fost impreuna dar ea s-a despartit de el ca a inselat-o cu alta si acum el se tine dupa ea dar fata lasa deocamdata sa vada cum decurg lucrurile ptc ea ar vrea sa mai fie cu el odata deci inca sunt indragostiti unu de altu
Si dc nu ai zis de la inceput ca ai facut deja povestea
Ma refeream ca vreau cv cu mai multa actiune si dragoste in acelasi timp nu am scris tot din cauza ca nu ma lasa sa postez ))
Shadow82838 întreabă: