Si eu cred la fel...sau poate un alt Natsu din alta dimensiune gen Edolas.Se leaga putin.Altfel de unde l-ar stii Zeref pe Natsu?
Da, ar fi interesant sa vezi 2 Natsu cu puteri egale dar, cred ca tot Natsu original ar castiga. De cand aparut Zeref in anime, m-am intrebat ce legatura are el cu Natsu si de ce i-a cerut sa il omoare?
Ma gandesc la ce a zis Zeref cand a aparut in ghilda Tartarus, l-a faptul ca va trebui sa aleaga intre viata si moarte si cine va ajunge la el, Natsu sau E.N.D. Intr-un fel cred ca s-a referit la momentul cand o sa afle ca el este E.N.D si va trebui sa aleaga intre o viata de demon sau sa se sinucida pentru prietenii lui, ca sa nu-i raneasca.
Pana acum indentitatea lui E.N.D a fost numai in mister si nu mai cateva lucruri stiim despre el, plus ca acuma Silver a zis ca E.N.D este un demon de foc. Si s-ar putea (daca nu e Natsu), Gray sa il ajute pe Natsu in lupta cu demonul sau sa fie o lupta intre Gray si Natsu dar, nu prea as crede. Sper ca Hiro Mashima sa dezvaluie cat mai repede identitatea lui E.N.D, si sper sa nu fie Natsu!
Noapte buna, sper ca nu te-am plitisit cu opinia mea!
Da, ar fi interesant sa vezi 2 Natsu cu puteri egale dar, cred ca tot Natsu original ar castiga. De cand aparut Zeref in anime, m-am intrebat ce legatura are el cu Natsu si de ce i-a cerut sa il omoare?
Nu m-ai plictisit.Scuze ca raspund dupa o saptamana si un pic dar am avut niste probleme cu internetul si nu am mai intrat :]] sa nu uitam ca acum Gray e un devil slayer si chiar vreau sa stiu ce se mai intampla cu el