Ok, deci: 1.Personajul meu preferat este Itachi, deoarece imi place stilul lui de lupta si felul in care a vrut sa-si protejeze Satul si fratele, mai ales, in statutul sau de pacifist, iar ca personaj preferat fata, nu prea m-am gandit la asta., dar cred ca este Tsunade.
2.Personajul pe care nu-l suport deloc este Rock Lee., iar fata: KARIN.
3.Personajul cel mai frumos(baiat), nu pot sa zic asta pentru ca si eu sunt tot baiat, dar din ce am mai auzit pe la fete cred ca e unul dintre astia:Sasuke, Minato, Kakashi, Deidara, Itachi.
Iar ca fata, mie personal mi se pare cea mai frumoasa Mizukage, si pe locul doi Tsunade.
4.Personajul cu care seman putin este Darui dar totusi nu prea poti compara un om cu un personaj desenat din manga.
Asaa la 1.este Naruto; la 2.Nu-mi prea place Ino; la 3.Sasuke/Kakashi si Mei Terumi/Tsunade; iar la 4 cred ca este o combinatie intre Naruto si Tsunade...
1.Il iubesc doar pe Orochi-sama!
2.Cel mai mult nu-i suport pe baka Kabuto si pe Karin.
3.Cel mai frumos mi se pare Orochi-sama pentru ca are acel par supermega matasos si frumos si ochii aia auri si splendizi! si de asemenea, versiunea lui chibi e supermega adorabila!
4.Ma aseman cu Sakura cand sunt nervoasa, si un pic cu Sasuke la caracter.
1) Minato(si Naruto) si Hinata.
2) Sa fiu sincer il urasc pe Kabuto si ma cam enerveaza Sakura.
3) Naruto si Hinata
4) combinatie intre Hinata si Sakura
1 : Baiat : Naruto si Obito
Fata : Kushina!
2. Baiat : Kabuto
Fata : Karin ( insuportabila! )
3. Baiat : Madara + Itachi
Fata : Kushina, Temari, Konan, TenTen.
4. fata : La aspect ma asemen cu Mikoto, putin si cu Shizune Foarte rar cu TenTen. Caracterul Predomina Naruto + Lee, uneori ma simt ca Obito... Alteori Jirayia...
1.Naruto si Sasuke ( scuze dar am 2)
2.Madara si Karin
3. Minato si Kushina cand erau mici si Sasuke
4. Tsunade
1. Itachi, Tsunade.
2. Kabuto, Sakura.
3. Sasuke, Sasori. ( mai multi ) Tsunade.
4. Habar n-am.
1.Naruto si Hinata
2.Sasuke si Sakura
3. Minato si Kushina
4.Hinata si putin din Naruto :3
1.Sasuke si Shikamaru ^_^... Temari
2.Presupun ca Danzo si Tayuya
3.Sasuke(clar),Minato,Sasori si majoritatea celor din Uchiha