| Buffulete a întrebat:

sttiu ca e o intrebare cam ciudata, dar ce pareere aveti de oamenii care se schimba?
Eu prin anime`uri mi-am dat seama de multe, si mi-am deschis ochii. si nu pot suporta oamenii care de exemplu, in fiecare an isi schimba prietenii si sa aiba unii noi, le face pe plac.
Huugggg!

Răspuns Câştigător
| neca a răspuns:

Hei si eu cred ca animeurile miau deschis ochi adica decind ma uit la animeuri am inceput sa vad ce superficialii si inchisi la minte sunt unii oameni nici eu nuprea cunosc oameni la care le plac animeurile

imi amintesc ca odata am adus vorba de animeuri intro conversatie si persoana cu care vorbeam a fost ceva de genu "man inca te mai uiti la desene'' urasc tipul ala de oameni DX

5 răspunsuri:
| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ a răspuns:

Si eu m-am schimbat foarte mult din cauza anime-urilor, si nu regret acest lucru de loc, am devenit mai increzatoare si sunnt foarte optimista de la un timp, imi dau seama ca aceste anime-uri iti pot da lectii de viata si sunt chiar interesante. cat despre ce zici tu e foarte aiurea, intr-adevar e bine sa avem prietenii aproape si sa ne ajute cand avem nevoie de ei si noi sa ii ajutam pe ei(dar asta doar daca merita) pentru ca in lumea reala e cu totul altceva fata de anime-uri.

| MadRaven a răspuns:

Depinde daca un om se schimba in bine sau in rau.
Si eu, datorita animeurilor, privesc lumea cu alti ochi.
Am invatat sa pretuiec prietenii adevarati, ai am invatat sa fiu mai oprimista si mai vesela :-)

| Buffulete explică (pentru 크리스티나kristinikaaクリスティーナ):

Da, ai mare dreptate.

| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ a răspuns (pentru Buffulete):

Stiu, dar asta e trebuie sa traim asa cum traiesc toti oamenii, avand in vedere ca am multi prieteni doar cativa se uita la anime-uri si ma bucur ca sunt cu mine atunci cand sunt aproape festivalurile OTAKU si NIJIKON caci mergem impreuna, si tocmai atunci sunt eu cu adevarat caci sunt printre multi fani anime si manga si nu imi e deloc aiurea sa vorbesc despre ce imi place.

| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ a răspuns (pentru Buffulete):

Uite id meu smekerita_pisy baga-l in lista si mai vb pe mess despre anime-uri manga una alta laughing daca vrei.