| AndreeaRlx a întrebat:

vreau si eu filmul Naruto Road to ninja. funda happy, sa fie in romana, dar daca nu este merge si in engleza happy

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu in romana va aparea in 2013, iar in engleza stiu doar trailerthinking

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Din cate stiu eu nu a aparut nici in Japonia...

| positivity a răspuns:

A apărut în Japonia pe 28 iulie, deci va mai dura ceva timp până va apărea şi la noi. Dar când va apărea sigur toată lumea va şti, pentru că este un film destul de căutat de mulţi.

| MariusDk23 a răspuns:

Hei.
Filmul a aparut in Iulie in Japonia la cinema va dura ceva timp pana va fi tradus in engleza si in Iulie 2013 va aparea si in Romania.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru MariusDk23):

AA. imi pare foarte rau sa va zic, dar daca ar fi fost in cinematografe ar fi fost filmat acolo, sa zicem de cineva si ar fi fost pus pe internet si tradus in eng dupa aia in romana, ce este explicatia asta? cum naiba sa apara in Japonia si la noi peste ceva timp? Acesta este un argument foarte stupid ar fi trebuit sa stiti ca si filmele si episoadele din moment ce sunt puse pe net sunt traduse chiar dupa ce se afla. De unde stiti voi ca a aparut deja in cinematografe? Arata-mi si mie stirea dupa-aia o sa imi schimb parerea.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru MariusDk23):

Lollaughing)). bine ai avut dreptate rolling on the floor.

| єχcєєℓ a răspuns:

Din pacate nu a aparut in romana deci va trebuii sa mai asteptam ceva vrme:((. Uite un link youtube.Este un trailer la Naruto Road to Ninja:). http://www.youtube.com/watch?v=dk8qMxqLGHg&feature=related