| endorphins a întrebat:

Vreau si eu un anime care sa aiba ca protagonist un baiat care la inceput este bland, bun, etc (trasaturi pozitive) dar pe parcurs se schimba din cauza unui soc (de exemplu: ii moare un prieten/o prietena drag/a), devine rau, se gandeste numai la el, ii foloseste pe toti din jur doar in interesul lui etc... Ouma Shu este un bun exemplu (deci Guilty Crown se exclude, l-am vazut deja).
Alte anime cu (aproximativ)astfel de personaje pe care deja le-am vazut: Code Geass (S1, S2) Death Note, Phantom: Requiem for the Phantom (+Guilty Crown) Deci, protagonistul, in afara faptului ca devine rau, trebuie sa aiba si o minte stralucita; stiti voi la ce ma refer; poate ca deja stiti de Light, de Lelouch, de Zwei. Un lucru important: vreau ca animatia sa fie buna, nu vreau ceva gen Legend of the Galactic Heroes. Astept cu nerabdare raspunsurile voastre!

Răspuns Câştigător
| ryuu a răspuns:

Hey! Singurul anime ce imi vine acum in minte, pe langa cele enumerate de tine, este:
Star Driver - (Sugata Shindou)

Vizionare placuta!winking

2 răspunsuri:
| endorphins explică (pentru ryuu):

Multumesc frumos! Am sa-l vizionez cat de curand. happy

| MaliciousDeath a răspuns:

Mai baga pe lista si Valvrave the Liberator, Neon Genesis Evangelion(daca vrei grafica, incearca cele 3 filme aparute dupa 2000), Code:Breaker(oarecum)