1.Katsura Kotaro(Gintama)-m-a cucerit din prima clipă.E haios, e un bun prieten, plus că cel care îl interpretează(mă refer la voce), Ishida Akira este unul dintre seiyuu mei preferaţi.
2.Rivaille(Shingeki no kyojin)-a apărut cred că o dată sau de două ori în anime până acum, dar am citit manga şi e un personaj interesant.Are o atitudine rece faţă de oameni şi pare că este preocupat doar de îndeplinirea datoriei, dar îi pasă nu adevărat de camarazii săi, chiar dacă nu o arată.
3. Uchiha Sasuke(Naruto)-nu prea am ce zice.A fost mereu unul dintre personajele mele favorite.
4. Kuchiki Rukia(Bleach)-mi-a plăcut de ea din primul episod.E altruistă, îi pasă cu adevărat de familie, de prieteni şi este dispusă să facă orice pentru a-i proteja, şi asta m-a impresionat la ea.Plus obsesia ei cu lucrurile drăguţe!
5. Yamaguchi Kenji(Tonari no Kaibutsu-kun)-sincer nu ştiu ce îmi place la el, dar personalitatea lui are ceva care mă atrage.
6.Natsume Takashi(Natsume Youjinchou)-mă asemăn din anumite puncte de vedere cu Natsume.Şi ceea ce îmi place la el este faptul că mereu se gândeşte la binele altora, înaintea sa, mereu dornic să îi ajute chiar şi pe necunoscuţi(şi deşi asta îi aduce probleme, eu îl admir).De asemenea, Kamiya Hiroshi(vocea lui Natsume) este seiyuu meu preferat!
7. Koizumi Risa(Lovely Complex)-nu se dă bătută şi nu renunţă la visurile sale! Am avut ceva de învăţat de la ea, şi cred că este un personaj deosebit, în comparaţie cu alte personaje feminine din shoujo anime.
8.Lust(FMA 2003)-deşi era o creaţie a omului, o greşeală mai bine spus, îşi dorea să fie om şi să înţeleagă sufletul şi sentimentele oamenilor.Îmi place mult şi designul caracterului ei.
9.Abe Takaya(Ookiku Furikabutte)-este inteligent, face orice crede că este mai bine pentru echipa sa, şi este gata să-i ajute pe ceilalţi.
Şi cam atât.Sunt şi alte personaje care îmi plac,cum ar fi Uchiha Madara(Naruto), Ayame Sarutobi(Gintama), Takemoto Yuuta(Honey and Clover), Tainaka Ritsu(K-on), Nezumi(No.6).
Mie mi-a placut doar 1...
Tomoe(kamisama hajimemashita)-pentru ca e dragut si imi place caracterul lui, si se poarta grijuliu cu Nanami.
1.Numele personajului : Naruto Uzumaki
Anime-ul : Naruto / Naruto Shippuuden
De ce imi place : Pentru ca nu se da batut, e iubitor, curajos, prostut si crede in el!
2. Numele personajului : Madara Uchiha / Obito Uchiha
Anime-ul : Naruto Shippuuden
De ce imi place : Pentru ca este perseverent, rau, vrea sa-si atinga scopul, razbunator si smecher.
3. Numele personajului : Hidan (Jashin)
De ce imi place : E un prost, are un ras care te face sa razi, vorbeste colorat, e nemuritor.
4. Numele personajului : Sakura Haruno
De ce imi place : Este draguta, iubitoare si oarecum puternica. Imi place parul ei roz.
5. Numele personajului : Kushina Uzumaki
De ce imi place : Este o mama luptatoare, a murit ca sa-si salveze fiul, a dorit sa fie prima fata Hokage si ador parul ei lung si rosu. ( Red Hot Halbanero )
6. Numele personajului : Kakashi Hatake
De ce imi place : Citeste mereu din carte 18 + Icha - Icha, este misterios si are jutsuri raiton interesante.
7. Numele personajului : Hinata Hyuuga
De ce imi place : Are Byakugan, roseste de fiecare data cand il vede pe Naruto, lupta pentru ce iubeste.
8.Numele personajului : Shino Aburame
De ce imi place : Este tacut si punctual si misterios.
9 Numele personajului : Shikamaru Nara
De ce imi place : Este un geniu si un jutsu umbra foarte complex. ( dupa
mine ).,, Ce problematic! ''
10. Numele personajului : Gaara.
De ce imi place : Este tacut si foarte puternic.
11. Numele personajului : Nagato Uzumaki ( Pain )
De ce imi place : Doreste pacea, este perseverent si iubitor. Imi place tehnica lui oculara Rinnegan.
Cam atat pot spune la ora asta...
Ulquiorra Cifer(Bleach)
Hei(Darker than Black)
Yuki(Tsuritama)
Houtarou(Hyouka)
Izaya Orihara(Drrr!)
L(Death Note)
Jin(Aquarion EVOL)
Gareki(Karneval)
Ciel si Sebastian(Kuroshitsuji)
Miharu(Nabari no Ou)
Gin(Hotarubi no Mori e)
Nezumi si Shion(No.6)
Sasuke(Naruto)
Kuroko(Kuroko no Basket)
Allen(D.Gray-man)
Misaki(K Project)
Hibari(Reborn!)
Death tha Kid si Soul(Soul Eater)
Shin(Amnesia)
... Daca stai sa analizezi personajele, ai observa ca au multe trasaturi de caracter comune, trasaturi pe care eu cel putin le ador.
1. Itachi Uchiha, Naruto shippuuden, imi place deoarece a tinut foarte mult la fratele lui dandusi si viata pentru el.
2. Gaara, Naruto shippuuden, imi place deoarece a avut o copilarie foarte grea, in care chiar si tatal sau a vrut sa-l omoare si a reusit sa treaca peste intr-un final.
3. Hatake Kakashi, Naruto shippuuden, imi place deoarece e un foarte bun luptator avand un ochi al clanului Uchiha si ca are tehnici ale fulgerului frumoase.
4. Minato Uzumaki, Naruto shippuuden, imi place deoarece avea o viteza uimitoare, si-a dat viata pentru fiul lui si a fost un adevarat Hokage.
5. Uchiha Sasuke, Naruto shippuuden, imi place deoarece, este puternic, poseda ochi lui Itachi, este razbunator si ar face orice petru fratele sau.
Si acestea sunt personajele care mie plac.
Naruto Uzumaki pentru ca are o mutra de smecheras si de Gaara se si vede nu?
1.L Lawliet (Death Note)-imi place pentru ca arata infricosator si misterios (ba chiar am crezut ca este o fantoma cand ma uitam la niste poze cu Death Note, inainte de a-l viziona), dar este de fapt dulce (si la propriu si la figurat), dragut, haios si foarte inteligent. In plus, ma regasesc din multe puncte de vedere in acest personaj.
2.Hao Asakura (Shaman King)-este un personaj despre care toata lumea crede ca e rau. Ei bine, nu chiar. El a devenit asa din cauza ca si-a pierdut mama in prima sa viata datorita unor oameni... Si are dreptate, oamenii chiar sunt rai. Nu toti, dar mare parte. In plus, imi place firea sa calma, prietenoasa, e puternic si arata tare.
3.Usui Takumi (Kaichou wa mai sama)-arata ca baiatul perfect si imi place si comportamentul sau calm si totusi haios.
4. Yamato Kurosawa (Say ''I love you'')-arata bine, este dragut, sufletist, ii place sa ajute lumea.
5.Naruto- pentru ca e haios, frumusel, optimist, tembel, muncitor, puternic si este nascut in aceeasi zi si luna ca mine.
In rest nu prea stiu... Ajunge un top 5.
1. Sora naeghino (kaleido star)
2. Natsu dragneel (fairy tail)
3. Lucy heartfilia (fairy tail)
4. Kirito (sao)
5. Kei Takishima (special a)
6. Mashiro Shiina (sakurasou no pet)
7. Yano (bokura ga ita)
8. Haru Yoshida (tonari no kaibutsu kun)
9. Hihara Kazuki (la corda d oro)
10. Megumi Shimizu (shiki)
Monkey D.Luffy!(One Piece) Un tip sarac cu duhul, capitanul echipajului Mughioara! El face totul in legea lui, nu ia in seama pe nimeni si gandeste cu pumnul! Pentru el 4 lucruri conteaza in lumea asta:Visul sau( de a devenii regele piratilor),Camarazii sai,Palaria sa de paie(primita de la Shanks), si carnea! Foarte haios, devotat si retardat! Personajul perfect niciodata nu sti ce va face, uneori e serios, dar altadata nu are nici un sens!
XestediferitdeY întreabă: