Păi normal că a apărut cu ei.Nu s-a întâmplat nimic cu ochii lui Itachi după ce a murit. Când a murit i-a lăsat lui Sasuke puterile lui oculare.Atunci şi-a trezit şi Mangekyo Sharingan pentru că el nu era de acord cu gândirea lui Itachi să-ţi omori cel mai bun prieten ca să câştigi mai multă putere(în acest caz Mangekyo Sharigan, totuşi nici Itachi nu şi-a omorât cel mai bun prieten, mda).Dar Itachi îşi va da seama că Naruto îi e prieten adevărat lui Sasuke, dându-şi seama că Sasuke şi-a ales bine cel mai bun prieten.Deci,mai pe scurt, ochii lui Itachi sunt acolo unde trebuie să fie, el doar a lăsat o parte din puterile oculare lui Sasuke.Mai în colo şi le va dezvolta el.Şi lui Naruto i-a lăsat ceva. Uită-te în continuare şi vei întelege, nu te mai grăbi cu întrebările pentru că o să descoperi singur răspunsurile, plus că e mai palpitant să stai şi să aştepţi răspunsul. Uită-te în continuare, merită. Abia acum începe acţiunea reală în anime.
Nu şi-a transplantat ochii lui Itachi, o să şi transplanteze mai târziu şi va obţine Eternal Mangekyo Sharingan.
Dar in intrebare am intrebat de ce Itachi a aparut cu sharingan, iti dau funda doar daca imi raspunzi
Itachi are sharinganul deoarece el a murit cu el...Sasuke i-a luat sharinganul dupa ce acesta a murit...
Iar Edo Tensei invie shinobi cu toate puterile lor de inainte de moarte...
Asta-i tot.
mai pune-mi intrebari daca vrei
Hai sa-ti raspund eu, si ti-am zis asta si la intrebarea precedenta, DopefLsh a avut pe deoparte dreptate, dar tehnica Edo Tensei te readuce la viata cu toate puterile pe care le-ai detinut vreodata, de asta Itachi are sharingan, Sasuke i-a luat ochii si a obtinut eternal mangekyo sharingan dar, Itachi fiind reinviat cu Edo Tensei a capatat din nou puterile care le detinea cand era viu. In cocluzie Nelyu17 are dreptate.
Ba si eu trasplntat inainte sa apara da itachi o avut sharinganu-l pentru ca tehnica pe care o folosito kabuto ii permitea sa aiba abilitatile lui din viata si in plus nu era corpul lui real eara alt om care era ca o gazda pentru sufletul lui si o luat doar forma lui itachi.