Primul anime a fost Inuyasha pe A+ sau Shaman King pe Jetix, nici eu nu mai stiu sigur. xD Era pe la 8-9 ani...
Slayers a fost primul si acum ma uit pe animehere si am vazut peste 300 de animeuri in prezent.cel mai tare si cel maid e dragostea amagami ss
Paiiiii, pe la 8 anisori. Naruto. si in ziua de azi e anime`ul meu favorit. niciodata nu voi inceta sa ma uit la el.
Primul care l-am vazut a fost Kaleido Star xD il puneam pe fratele meu sa-mi citeasca subtitrarea ) eram o fana inraita cu toate ca nu intelegeam mai nimic aveam 6 ani
Acum imi amintesc :O aveam 4-5 ani dupa moartea bunicului mergeam des in sat si nu prindean numa tvr1/2 si ma uitam pe tvr1 la dbz ^^ nu intelgeam nimic, dar ma fascinau imaginile, dbz a fost primul anime vazut daca stau sa ma agdnesc mai bine :]]]
Primul anime pe care l-am vazut a fost clar Pokemon pe la 4-5 ani... tata me-a inchiriat 2 casete cu primele 4 episoade din Pokemom... am fost atat de fascinata incat m-am uitat de vreo 5 ori la ele, iar dupa am descoperit acest anime pe Animax pe la 7 ani parca
Primul anime vazut de mine a fost Naruto (parca pe la 7-8 ani) pe Jetix.Si nu intelegeam mai nimic .Acum...inteleg tot si. sunt la pas cu episoadele.Eu cred ca acest anime, Naruto este unul special care te poate invata ceva despre viata...
Probabil ca Dragon Ball Z, dar nici eu nu intelegeam nimic pentru ca nu puteam sa fiu atenta mai mult de 5 min
Nu sunt sigur cand eram mic ma uitam la Naruto, Slayers si Testoasele Ninja, la Naruto si acum ma uit
Primul meu anime.....hmm ..cred ca ar fi Tokyo Mew Mew (Mew Mew Power, pe animax) si Regele Saman, pe Jetix.
Oricum eu cand eram mica eram mai baietoasa si mi placea mai mult regele saman
Imi amintesc ca aveam cam 7 si eram indragostita de unul din tipii aia
Of, ce vremuri...
Pokemon dar acum prefer One Piece xD avand in vedere ca stiu mare parte din episoade si moviurile pan la gen 5 ( la care nu ma voi uita in veci )
Pai..nu stiu sigur ca aveam 2 ani dar era pokemon, dbz, bayblade ( cel vechi si bun nu cel de acum ) yu ghi oh si inca unul pe care nu mi-l amintesc unul din astea dar cred ca pokemon apoi la 5 ani shaman king si duel masters apoi pe la 7-8 naruto
in prezent sunt multe dar acestea au fost primele