Pai ar cam fi Pokemon, Naruto si Dragon Ball Z. Nu stiu sigur care e pe primul loc, dar astea trei sunt cele mai cunoscute.
Death Note si Bleach sunt foarte cunoscute, nu spun nimic, dar nu sunt la fel de populare ca Naruto, Pokemon care au fost date si pe Jetix si Dragon Ball Z mi se pare ca a fost sau este dat pe un canal strain... Oricum astea sunt mai cunoscute decat Death Note si Bleach.
Pai ar cam fii pokemon sau one piece naruto astea 3 au fost un moment dat si pe jetix si cartoon network ar mai fii bleach sau dragonball si astea 2 sunt cunoscute dar nu asa de romanii de fapt dragon ball ar fi si de romanii pentru ca e in fiecare zi pe axn sci fi la fel si naruto dar mai rar aprp daca ai spus asta ca sa iti alegi un anime la care sa te uiti ar cam fii one piece sau bleach one piece incepe cam prost ca sunt desenele inca din 1999 si nu prea o sa-ti placa dar o sa devii dependenta de el ca si eu (m-am uitat la toate episoadele care sunt peste 500 azi a aparut unul nou si la toate filmele)
Iti dau un raspuns sigur:
Naruto Shippuden.
Dragon Ball Z.
Sper ca te-am ajutat.Pa Pa
In mod clar unul din asia din moment ce populatia asiei reprezinta 60% din populatia lumii, gandeste numa la china sau japonia, corea de sud
Bătălia cred că se dă între Pokemon, Naruto şi Dragon Ball Z, cu toate că nu le-am văzut pe niciunul şi nici nu susţin că aş fi vreo mare admiratoare a lor. Dar având în vedere că am auzit de ele pot afirma că au ceva succes. Oricum pentru mine dacă ar fi să aleg...cred că m-aş uita la Naruto, pentru că toţi prietenii mei mă streseză cu fraze de genul: "Mamă mea, ce bun este Deidara! Il iubesc!" sau "Sasori este aşa de drăguţ!" sau "O urăsc pe Sakura." Din cauza lor sunt curioasă :]]
Sper că te-am ajutat!
Eu cred ca toata lumea a auzit de Pokemon, chiar daca nu a vazut nici un ep.dar de Bleach, Death Note...nu char toata lumea.