| Căpşunăăă a întrebat:

Care e cea mai comica, penibila, stupida intrebare pe care ati gasit`o pe TPU? >:
Care ma face sa rad cu cat mai multe, primeste >funda:laughing

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Am vazut odata, mai demult, o intrebare de-adrptul stupidalaughing marog, mai multe. Era una zicea o fata:
"ieri am facut sex cu berea si berea a ejaculat in mine si sunt gravida in luna a 5-a ce pot face?"
"aseraa ma uitam la domnu` mustacila si a 2-a zi m-a durut burta. Sunt gravid? " [era baiat]
"Azi mi-am propus sa fac sex cu 10 baieti, dar am o nedumerire, credeti ca sunt prea putini pentru o zi?"
"profesorul meu a zis sa facem sex pe pervaz dar noua fiindu-ne frica am facut pe banci. Credeti ca s-a suparat domnu` profesor?"
"profesorul meu m-a prins in tufe cu un baiat. A zis ca daca o sa fac sex cu el nu o sa-i zica mamei, ce sa fac?"
"am facut sex cu sotul surorii mele, as vrea sa ii spun credeti ca se va supara?"
"Am 12 ani si am facut sex cu un baiat de 19 ani.Mi-a placut foarte mult si as vrea sha mai incerc o data.Ce spuneti, e bine? Si nu-mi vorbiti de varsta pentru ca nu o sa schimbati nimic.El e iubiria vietii mele si la am planuit sa fugim din tara si sa facem un copil cand eu o sa am 14. El mi-a spus ca sunt foarte frumoasa si ca am niste sani foarte moi.Ma iubeste si imi face multe caoduri.Ce credeti despre asta? E adevarata iubiria lui? Mai vreau sa fac sex cu el deoarece imi place senzatia. "
""Sall pupikkii :*:* sunt p clasa[a] a 5cia [:*] am 1! ani[i] sunt o fata maii grasutzah sh nici nu's faina [oh go on] oricum ke vrrr[r]riam s zick iy ca am dirig el n-are may[i] mult d 30 d any[ii] [love struck] shh ii ft bun[n] daca m yntelegetzii [oh go on] mnaa clasa me' fac[kkk]e misto d me' ca's grassha [phbbbbt] sh introo pauzah cand Diriguu [love struck] era d servikii kolejii fakeaau misto d me' shh dirigu' leo zys s m leshe' in pke. krd ca mamm indragosthith d el ca mine sh el' s uita suspect l me' as fke orice sall[love struck] am sh sexx [love struck][:*] deci km sa'l kukeresk [love struck] dAU FunditSaa [love struck] pT Kel may Boon :* RaspO0onS [love struck] "
"Salut. sunt alex din suceava si am 14 ani, daca estifata si vrei sa faci sex cu mine da add la drakusorul11"
"Am 14 ani, sunt din suceava... si vreau sa fac si sa vad cum e sa faci sex; dac estifata si esti din suceava si estiinteresata da-mi un buzz, dupa ce imi dai add la yo_yonutz96 yahoo messenger (pls) din_2008, big grin "
"Buuuunaaa baieti, nu stiu sunt noua pe aici si va spun un secret, imi place sa fac sex, dar am si eu o problema... Nu am cu cine asa ca am vazut ca se pot trimite mesaje private ia hai trimiteti-mi si mie id-urile voastre poate o punem de o... "
"Azi am facut sex neprotejat cu 5 baieti. credeti ca pot ramane insarcinata? thinking "
""De ce cleiul din urechi e amar?"
"Am par la fleasca, e normalstraight face?"
"Am făcut sex cu o bere si berea a ejacuat sperma in vaginul meu. Mai sunt virgina? Mentionez ca berea m-a lasat insarcinata si sunt in luna a 4 a"
"Daca as manca o musca ce as pati?!"
"Vreau sa imi tai venele dar mi-e mila de mine, ce pot face?!"
Cam asteastraight face Te ingrozesti de ce pot inventa uniilaughing

9 răspunsuri:
| Brighitaaa a răspuns:

Asta pe care ai pus-o tu e una laughing
Mai era una ceva de genul:
"Imi spuneti si mie,va rog cum as putea sa ma omor, dar fara dureri ca nu le suport" laughing cine suporta durerile?!hee hee totusi, e de ras sau de plans? straight face Doamnee!
Mai era una in care o fata intreaba ca daca si-a bagat doua degete in vagin mai este virgina si poate ramane insarcinata?rolling on the floor Zebra e neagra cu dungi albe sau alba cu dungi negre?rolling on the floor
Cam atatea happy Fundaa?hee hee

| ana3 a răspuns:

Pai din punctul lui Dian Fossey de vedere aceasta este cea mai penibila, penibilata, penibiloasa intrebare dar nu ultima, ci in ultimul rand stupida, comica ba mai mult chiar si penibila. nu vreau sa spun ca nu o consider asa, dar desigur asa o consider. acum mai de mult am auzit intr-o revista ca daca iti ungi cosurile cu transpiratie de furnica se va intampla o oarecare chestie. insa aceasta nu o stiu, desigur o stiu: iti vor aparea cu vreo o saptamana in pluc de cosuri ba mai mult chiar 6 zile jumatate din cate scria la acel radio. stii ce e mai bine decat sa te caci? sa ai diaree. tu esti putin asa pueril, infantil si copilaros dar e ok caci esti cortect, cinstit, onest ba chiar sincer.

| znstr a răspuns:

Era o tipa la vreo 12-13 ani care nu vroia sa-si lase parintii sa faca. (mi-e ca iau avertisment,si nu ma risc,dar intelegi despre ce e vorbalaughing )',si ne intreba ce ar putea face ca sa-i impiedice sa nu o faca.

Mai era unu', cum a zis Punky, care vroia sa stie cum ar putea sa se omoare fara dureri. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@chocovanilla, sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex. Dragoste și Sex, de ce pana mea să fii suspendată? O știu și eu pe aia, Sakura parcă o chema.
Cea mai stupidă văzută astăzi a fost asta: http://www.tpu.ro/......-gravide/. Să vedem ce mai găsesc și mâine, oricum mama proștilor e mereu gravidă.

| znstr a răspuns:

Ok,mersi Jelli rolling on the floor

Uite inca o faza : Am si eu o problema.Am o pisica alba cu cateva pete si cu ochii albastrii.Strabunica are tot o pisica dar mai urata! Strabunica o uraste pe pisica mea si da cu lemne si cu ce apuca dupa ea, chiar daca din moment in moment trebuie sa nasca.Eu o ador pe pisica mea:X.Strabunica mea o uraste pentru. ca a mea o bate pe a ei.A mea fiind mai mare ca a ei.(Mentionez ca a ei sta in casa, iar a mea sta pe afara, dar si a ei mai iese cate o data...)Ce as putea face sa nu o mai loveasca si sa nu o mai urasca asa tare? Funda!

| Narcis2007 a răspuns:

Era unu care intreba daca se masturbeaza poate ramane gravid...

| RoxyLaLa a răspuns:

A pus cineva acum o intrebare,, Cum pot pune o intrebare pe TPUlaughing.
Dar el deja o pusese... sau aia cu daca ma masturbez roman gravidlaughing

| WeedMan a răspuns:

Era un copil de vreo 10 ani care a intrebat cum se dezvirgineaza porciirolling on the floor)

| deny011 a răspuns (pentru Brighitaaa):

Aia u " Zebra e neagra cu dungi albe sau alba cu dungi negre? " e super tare rolling on the floor rolling on the floor