Conduc atat de prost incat, astazi GPS-ul meu mi-a zis:
-La 20 de metri virati la stanga si opriti pentru ca eu cobor
Ce tare a fost asta am ras juma de ora
Super
Ion vine de la servici foarte suparat, pus rau pe cearta.
Maria il astepta cu mancarea pusa pe masa.
Ion, vazand ca totul e in regula, ia farfuria si o arunca pe fereastra.
Maria, fara sa stea pe ganduri, ia masa si scaunul si le arunca pe geam spunand:
- Am inteles, vrei sa mananci in gradina!
Un taran mergea cu calu` cu caruta prin padure si cainele pe langa caruta cum se obijnuia.Si asta tot biciuia calu` si biciuia calu` si la un moment dat se intoarce calu` si zice:
-Apoi nu mai da ma!
Asta, speriat, arunca biciu`, sare din caruta si se baga sub o tufa.In acel moment, cainele, se lipeste de stapan, si cu ochii tintiti in ochii stapanului zice cainele:
-Sa orbesc ce m-am speriat cand o vorbit calu`!
Vede Bula ceva scris pe un gard: Atentie! Papaga rau! Intra el sa vada grozavia si se apropie de o colivie. Cand il vede, papagalul spune:
- Azor, sari pe el!
O blonda primeste de la iubitul ei niste bani ca sa cumpere o oaie de Paşte.Cheltuieşte ea toţi banii la Mall.Îi spune unei prietene:
-Fata am cheltui toti banii de la iubitul meu... si trebuia sa iau un miel!
-Lasa fata ca e un fermier care daca ii ghicesti cate oi are iti da o oaie... si eu stiu cate are si iti spun.
Se duce blonda la fermier si il intreaba :
-Daca iti spun cate oi ai imi dai una?
-Da
-Ai 3000 de oi
-Bravo alegeti o oaie
Zis si facut ...cand blonda vrea sa plece vine a geamul masinii fermierul si spune:
-Te rog iti dau 2 oi dar da-mi cainele inapoi!
Era o doi oamei in desert pe unul l-a muscat un sare veninos de puta ei gasesc un telefo sun la urgente rasoune fata de la urgente. -Prietenul meu a fost muscat de puta ce sa fac. - Uniti cele doua punte. al doile zice cel care a fost muscat. - Ce zice ce zice. Saunim cele doua puncte. -Si apoi ce. - Puneti un bandaji. cel de jos spune. -Ce zice ce zice. -Sa punem un bandazi. - Apoi suget veninul. -Ce zice ce zice. -Zice ca o sa mori
Shadow82838 întreabă: